Széles modellpaletta
minden feladatra

Kivitelei széles kínálatával a CROSSWAY család – akár rövid, akár közepes távolságokon – az Ön személyszállítási feladataira is bizonyosan kínál megfelelő járművet.

CROSSWAY Line
Tökéletes választás a rövid és közepes távolságokra, hiszen kiemelkedő tulajdonságai a kis üzemanyag-fogyasztás, a hosszú szervizintervallumok és a legnagyobb ergonómiai elvárásokat támasztó szabványok szerint tervezett, kényelem és biztonság jellemezte vezetői munkahely.

CROSSWAY Pro
Tökéletes megoldás minden olyan ügyfélnek, akik regionális közlekedéshez vagy többfunkciós járművet keresnek. A CROSSWAY Pro egy sokoldalú jármű, amely a helyközi buszok praktikumát a távolsági autóbuszok kényelmével egyesíti. A könnyű beszállás és a távolsági autóbuszok kényelmének ötvözete ideális partnerré teszik városi közlekedésben és mindenek előtt a helyközi forgalomban is.

CROSSWAY 63 személyes utaskapacitásával és 13 méteres hosszával mindig újra és újra elnyeri az év dolgozója címet cégénél – ezt többek között a nagy befogadóképességének, kitűnő fordulékonyságának és a rendkívül gazdaságos üzemelésre szabott árának köszönheti.

Mindegy, hogy a CROSSWAY melyik változatát választja, a kényelem, a biztonság, az ergonómia és a lehető legjobb gazdaságosság mindig szériafelszerelés.

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező