Hozzáadott érték

Jelentős vonzerő
Az IVECO BUS termékeinek formavilága mindjárt az első pillantásra egyértelműen felismerhető. Modern és tetszetős vonalvezetés biztosít kedvező aerodinamikai tulajdonságokat, miközben a színvonalas elegancia, a presztízs és innováció stílusát sugározza. Közlekedjen akár városban vagy országúton – az IVECO BUS modelljei mindenkor, mindenütt vonzzák a tekinteteket.

A tetszetős dizájn nagy értéke
Az IVECO BUS modellpalettáját tejes egészben jellemző, különösen vonzó megjelenésen túl számos további területeken is érvényesül a színvonalas tervezés iránti elkötelezettségünk. Az egyes komponensek racionális alkalmazásának koncepciója keretében több különböző modellünket is közös konstrukciós platformra építjük, jelentősen lerövidítve gyártási idejüket és csökkentve a költségeket. Az egyes komponensek egyszerűen és gyorsan cserélhetők, nagyban megkönnyítve a karbantartási és javítási munkákat, illetve csökkentve a jármű állásidejét.

Színvonalas kényelem mindenkinek
Az utasok és a járművezető lehető legmagasabb fokú kényelme nálunk az első helyen áll. Modern és igen kényelmes ülések, a kezelőelemek ergonomikus elrendezése, a légkondicionáló berendezés egyszerű szabályzása és zavartalan kilátás gondoskodik még a hosszabb utazások során is arról, hogy a járművezető mindvégig könnyedén, s teljes mértékben a fogalomra összpontosítva végezhesse munkáját. Az utasok kényelmét városi autóbuszainkon alacsony padlószint, illetve világos és tágas beltér, míg távolsági buszainkon a legmagasabb komfortszint, valamint nyugodt és pihentető környezet szolgálja.