Technológia

Minden járművünket új Euro VI minősítésű motor hajtja, amelyek az FPT Industrial által szabadalmaztatott IVECO HI-SCR technikával (High-Selective Catalytic Reduction) a lehető legkedvezőbb üzemanyag-fogyasztás mellett kínálnak nagy teljesítményszintet.

E számos szabadalommal védett, s elsősorban a nagy hűtési igényű farmotorral szerelt, illetve a kis sebességtartományok és gyakori megállások jellemezte városi autóbuszok számára kifejlesztett rendszer ideális megoldást kínál a szén-dioxid-kibocsátás és az üzemanyag-fogyasztás mérséklésére, mégpedig megemelt teljesítmény- és forgatónyomaték-szint mellett.

A HI-SCR segítségével kipufogógáz-visszavezetés és bonyolult turbófeltöltés nélkül is nagy hatásfokú égésfolyamat valósítható meg, jelentős tömeget takarítva meg és hatékonyan növelve a motor élettartamát.

Az ügyfelek számára kínált előnyök:
– Nagyobb teljesítmény- és forgatónyomaték-szint kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás mellett.
– Kiemelkedő megbízhatóság: a nagy hatékonyságú HI-SCR kipufogógáz-utánkezelő rendszer mellett nem szükséges semmilyen további bonyolult rendszer a kis károsanyag-kibocsátási értékek eléréséhez.
– Jelentős külső és belső zajszint-csökkenés.
– Kisebb saját tömeg, nem szükséges a belső kialakítás és az ülésszám kárára kompromisszumokat kötni.
– Hosszabb karbantartási intervallumok.

Még sohasem volt ennyire könnyű az üzemanyag-takarékosság.