Vevőszolgálat

Célunk, hogy Ön is termelékenyen üzemeltethesse járműveinket – műszaki problémák nélkül.

Az IVECO BUS gyors és jól kiépített szervizhálózatot biztosít Önnek, amely Európa-szerte 2000 partnerből áll – szakértők olyan elkötelezett csapata, amely éjjel-nappal teljes energiájával és tapasztalatával az Ön rendelkezésére áll.

IVECO Eredeti Alkatrészek
Az utasok és a járművezető számára nyújtott, magas színvonalú biztonság és kényelem, valamint a hosszú távon fenntartható mobilitás csakis rendszeres karbantartással és kizárólag IVECO Eredeti Alkatrészek használatával biztosítható.

A minőség mindenekelőtt
ORIGIN 100% programja keretében az IVECO kiváló minőségű új és felújított eredeti alkatrészeket kínál. E magas színvonalat a gondos anyagválasztás, a beszállítók szigorú megválogatása, valamint – különösen a közlekedésbiztonságot közvetlenül befolyásoló elemek esetében – széles körű tartóssági tesztek biztosítják.

Segítség 24 órában
Az IVECO Assistance Non-Stop ügyfélszolgálata 80 munkatársával éjjel-nappal az Ön rendelkezésére áll, 10 nyelven nyújtva hatékony segítséget. Kollégánk ekkor rögzíti a problémát, majd értesíti a legközelebbi hivatalos IVECO BUS szakműhelyt, s egészen járműve megjavításáig figyelemmel kíséri a folyamatot.

Testre szabott szolgáltatások
Az IVECO ügyfelei lehető legszínvonalasabb kiszolgálása érdekében speciális elemeket is kínál szervizszolgáltatásában. Ezek az „elemek” valójában célzottan kialakított és különösen igényes szervizelést jelentenek, amelynek többek között az egyénileg megállapított karbantartási intervallumok és a bővített garancia is része. Olyan testre szabott szolgáltatásokról van szó, amelyek minden jármű számára minden alkalmazási területen hosszú és nyereséges üzemet tesznek lehetővé.

Szakembereink az Ön partnerei
Az IVECO BUS tejes járműkínálata számára széles körű ügyfélszolgálati hálózattal rendelkezik, ahol magasan kvalifikált és folyamatosan továbbképzett szakemberek várják ügyfeleinket. Az Easy, Easy Scope és Easy Skite alkotta széles körű műszerezettségnek köszönhetően különösen hatékony a műhelybeli járműdiagnosztika, szolgáltatásaink pedig hatékony távdiagnosztikát és távoli segítségnyújtást is lehetővé tesznek. Az IVECO BUS Euro VI minősítésű járműveit optimális szervizelhetőség, hosszú karbantartási intervallumok, s jóval rövidebb állásidők jellemzik. Az IVECO BUS modelljeinek konstrukciója pedig mindenkor egyszerű és költségtakarékos karbantartást tesz lehetővé.