A DAILY MINIBUSZ-GENERÁCIÓ

A DAILY nyerte el a 2017-es „Nemzetközi Év Minibusza” díjat

Miután a Magelys elnyerte a 2016-os „Nemzetközi Év Távolsági Autóbusza” („International Coach of the Year 2016”) elismerést, az IVECO BUS DAILY Tourys sorozatát tüntették ki a 2017-es „Nemzetközi Év Minibusza” („International Minibus of the Year 2017”) díjjal. E kitüntetést a vezető európai közúti szállítási magazinok legjelentősebb szakújságíróiból álló, tekintélyes nemzetközi „Az Év Városi, Távolsági és Minibusza Zsűri” („Bus, Coach and Minibus of the Year Jury”) ítéli oda.

Az új DAILY minibusz egyedülálló módon ötvözi színvonalas kényelmét, dizájnját és teljesítményét.

Annak érdekében, hogy maradéktalanul megfeleljünk ügyfeleink magas igényeinek, az új DAILY minibusz még gazdaságosabbá vált, miközben vezetője és utasai számára egyaránt teljeskörű és újszerű utazási élményt kínál. Sokoldalúságának és számos előnyének köszönhetően az új DAILY széles palettája minden személyszállítási feladatra kiterjed.

– DAILY Tourys: a kompakt turistabusz
– DAILY Line: ideális helyközi forgalomra

Az új DAILY minibusz már a személyautók színvonalán kínálja ergonómiáját és kényelmét, mégpedig olyan esztétikai és műszaki megoldások széles palettájával, amelyek teljes mértékben az utasok kényelmét szolgálják.

Az új DAILY minibusz-sorozat az F1C 3,0 literes dízel- és CNG-motorokkal készül, amelyek SCR-technológiájukkal (Selective Catalytic Reduction) egyaránt megfelelnek az Euro 6 kipufogógáz-szabvány előírásainak. A DAILY motorjai ezzel – mint az IVECO minden autóbuszának erőforrásai – különösen kedvező üzemanyag-fogyasztás mellett kínálnak nagy teljesítményt.