Az új DAILY minibusz

Szebb utazás mindennap

Az új DAILY Tourys
Az új DAILY Tourys a kényelemről és a stílusról szól – mindezt egy turistabusz minőségi szintjén, ám kompakt formában kínálja. Az állítható utasülések és az akár 2,5 köbméter térfogatú, könnyen hozzáférhető csomagtér mellett az új burkolatok teszik egyértelművé a távolsági buszok családjához való tartozását. Az új csúcsfelszereltség számos olyan exkluzív opcióval tehető teljessé, mint például az LCD képernyők és a hűtőszekrény.

Az új DAILY Line
DAILY Line modellek ideálisak hosszú távokra, ám minden feladathoz kínálnak megfelelő konfigurációt. Három járműhossz, két ajtótípus és számos különböző, 16–22 ülőhelyet kínáló utastér-kialakítás közül választhat, ezenkívül számtalan különleges opció áll rendelkezésére, például kerekesszék-hely és a mozgáskorlátozottak számára kialakított lift. Egyéni igényeihez szabhatja a járművet úgy, hogy nem szükséges kompromisszumokat kötnie a kialakítási minőség vagy az utaskapacitás kárára. Aprópó: az új DAILY Line akár CNG-üzemű kivitelben is elérhető.

Az új DAILY Citys
DAILY Citys kisvárosokba és belvárosokba született. A kétszárnyú középső ajtónál elhelyezett rámpa segítségével kerekesszékkel is könnyű beszállni a járműbe. A Daily Citys akár CNG-üzemű kivitelben is elérhető.

Az új DAILY Pop
DAILY Pop a tökéletes iskolabusz. Alapkivitelében vezetőülést, kísérőülést, kifelé nyíló lengő-toló ajtót, hátsó vészkijáratot és összetéveszthetetlen sárga színt kínál. Opcionálisan egy második kísérőüléssel és hátsó kerekesszék-rámpával is felszerelhető. E változat dízelmotoros kivitelben és CNG-erőforrással is elérhető, legnagyobb utaskapacitása 45 fő általános iskolások szállításához, gimnazisták esetében pedig 32 az ülőhelyek maximális száma.

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező