IVECO BUS modellek a Magyar Falu Programban

Számtalan településen és kistérségben mindennapos kihívást jelent a lakosok számára eljutni a munkahelyükre, az orvoshoz, illetve további ügyeiket intézni. E probléma megoldására ajánlom figyelmükbe az IVECO márka többszörösen díjnyertes, innovatív és kiváló minőségű DAILY buszcsaládját! Olyan járműveket kínálunk a közösségi mobilitás változatos céljaira, amelyek a személyszállítás mai és jövőbeni igényeinek egyaránt megfelelnek. A legújabb kompakt minibuszunk a nagy múltú IVECO BUS márka minden tudásával és tapasztalatával ötvözi a DAILY típus immár régóta elismert erényeit.

Sokoldalú

Az IVECO DAILY minibusz különböző modelljei ennek köszönhetően bármilyen személyszállítási feladatra kiválóan alkalmasak. Például:

  • Óvodai és iskolai gyermekszállítás
  • Kisebb települések közösségi közlekedésének biztosítása
  • Városközi közlekedés ellátása a kategóriája legnagyobb utaskapacitását kínáló autóbuszokkal
  • Hosszabb kirándulások a kényelmes utazást nyújtó turistaminibuszokkal

Kategóriájában a legnagyobb

Kompakt autóbuszaink a tágas belsőnek és a sokféle üléselrendezésnek köszönhetően 9-34 utast is szállíthatnak. A csomagterük pedig még ekkora utaskapacitás mellett is elérheti a 4 köbmétert.

Kíméletes környezetünkkel szemben

Az aktuális környezetvédelmi előírásoknak mindenben megfelelő, csúcsteljesítményű dízelmotorok mellett sűrített földgázzal üzemelő és tisztán elektromos változatokban is elérhető. A közlekedés az IVECO BUS termékeivel valóban fenntartható!

Biztonságos és vezetőbarát

A DAILY minibusz teljesíti az ENSZ-EGB 66.02 számú borulásvédelmi rendelet követelményeket. Ám fejlett vezetéstámogató rendszerek egész sora segíti a járművezetőt, hogy ne legyen szükség a karosszéria szilárdságának tesztelésére.

Takarékos

A közelmúltban bevezetett műszaki megoldásoknak köszönhetően a dízelmotorok fogyasztása már eleve gazdaságos elődeikhez képest is tíz százalékkal javult. A földgázzal üzemelő változatok pedig még ennél is kedvezőbb üzemanyag-költségeket ígérnek.

Egyszerűbb karbantartás

Az 50 000 kilométerre megnövelt karbantartási ciklusoknak köszönhetően tíz százalékkal csökkennek a karbantartási költségek. A típus robusztus felépítése jóvoltából pedig jól viseli a mindennapos kemény igénybevételt is.

Nem kell rá várni

Járműveink készletről is rendelhetők, így akár 1 hónapon belül birtokba vehetők (készlettől és kiviteltől függően). Felépítményező partnereinkkel pedig az egyedi igényekre is kínálunk megoldást.

Legfontosabb iskola -és falubusz referenciáink Magyarországon

Valamennyi járművünk elérhető akadálymentesített változatban (1, vagy 1+1 fő mozgáskorlátozott szállítására) is, igénytől függően kézi vagy motoros mozgatású rámpával.

Várjuk jelentkezését

Bízunk abban, hogy a felsorolt előnyök számos önkormányzathoz és intézményhez hasonlóan Önöknek is éppúgy fontosak. Amennyiben szívesen konzultálnának velünk, várjuk érdeklődésüket, ajánlatkérésüket! Arra törekszünk, hogy a személyszállítási feladatokhoz a legmegfelelőbb IVECO BUS modellt a legkedvezőbb áron tudjuk kínálni.

 

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező