DAILY BLUE POWER

A DAILY Blue Power sorozatban alternatív hajtásrendszerű haszonjárművek és minibuszok szerepelnek. A személyszállítás területén a modellsorozat alkalmazások egész sorára terjed ki, köztük például a belvárosi transzferjárművel (shuttle), az iskolabusszal és a menetrendszerinti üzemmel.

Kék hűtőrácsuk vonzó dizájnja már az első pillantásra felismerhetővé teszi a Blue Power minibuszokat.

DAILY Blue Power sorozata szintén az IVECO BUS hosszú távon fenntartható közlekedés iránti intenzív elkötelezettségét jelzi.

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező