AZ ÚJ DAILY ELECTRIC

MINIBUSZ KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS NÉLKÜL

 

A DAILY Electric a szakma legszélesebb termékpalettájával olyan egyedülálló jármű, amely a legszigorúbb közlekedési korlátozások jellemezte városokban is alkalmazható. Akkumulátorának teljesítménye mindenfajta időjárási viszonyok közepette rendelkezésre áll, s gyorstöltőn mindössze két óra is elegendő feltöltéséhez. Gazdaságosságát Eco-Power üzemmódja és energia-visszatáplálással működő fékrendszere növeli tovább.

TELJES KÖRŰ HOSSZÚ TÁVÚ FENNTARTHATÓSÁG
Az ebben a kategóriában egyedüliként károsanyag-kibocsátás nélkül közlekedő jármű tisztán elektromos hajtásrendszerű. Különösen nagy teljesítményű akkumulátorrendszere, elektromos segédberendezéseiés teljes mértékben újrahasznosítható akkumulátorai teljes körű hosszú távú fenntarthatóságról gondoskodnak.

KATEGÓRIÁJA LEGGAZDASÁGOSABB ÜZEME
Az új gazdaságossági funkcióknak – mint például az üzemmódválasztás – és az új energia-visszatápláló fékrendszernek, valamint a mindenfajta időjárási viszonyok közepette rendelkezésre álló akkumulátorteljesítménynek köszönhetően szinte hihetetlen hatótávot sikerült elérni.

JÓL BEVÁLT SOKOLDALÚSÁG
A DAILY Electric minibusz károsanyag-kibocsátás nélkül áll készen minden feladatra, s különböző akkumulátorkialakításaival pontosan a legkülönfélébb üzemi körülményekhez igazítható, a belvárosi forgalomtól a transzferjáraton (shuttle) át, egészen a taxiüzemig.

IDEÁLIS ÜZLETI PARTNER
Olyan felszereléseivel, mint a 7 col képátlójú kivehető tablet, a járműadat-menedzsment egyedülálló elektromos műszerfala és a TomTom®Bridge az IVECO számára kifejlesztett navigációs technikája, a DAILY Electric ideális üzleti partnerré lép elő.

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező