DAILY NATURAL POWER

HOSSZÚ TÁVON FENNTARTHATÓ TELJESÍTMÉNY

 

Első ízben jelenik meg a kínálatban a földgázhajtás és a HI-MATIC automata sebességváltó kombinációja, amellyel a DAILY Natural Power a teljesítmény és a hosszú távú fenntarthatóság tekintetében egyaránt kategóriája legjobb minibuszává lép elő. Éppoly tartós, erőteljes és megbízható, mint a dízeljárművek, azonban fokozott kényelem és üzemanyag-takarékosság, illetvekülönösen alacsony szén-dioxid-kibocsátás jellemzi. E modell emellett biometánnal is üzemeltethető, amivel már 95 százalékkal mérsékli szén-dioxid-kibocsátását.

 

A LEGSZÍNVONALASABB KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG
Az exkluzív nyolcfokozatú HI-MATIC automatikus sebességváltó a maximális teljesítmény, minimális üzemeltetési költségek, verhetetlen kényelem és kifogástalan fokozatváltások jegyében született, mégpedig mérsékelt üzemanyag-fogyasztás mentén.

PÁRATLAN TELJESÍTMÉNY
Hosszú távon fenntartható üzemű Natural Power technikájának köszönhetően a DAILY Natural Power minibuszt a vele összevethető dízelmodellével megegyező teljesítményszint és kiemelkedően érzékeny gázadási reakciók jellemzik. Háromliteres, 100 kW/136 LE teljesítményű motorja a kategória legnagyobb, 350 newtonméteres forgatónyomatékával szolgál, s mindenfajta feladatra készen áll.

KORLÁTOZÁSOK NÉLKÜL A VÁROSBAN
A zajszint e modell dízel megfelelőjéhez viszonyított már-már extrém, 4 decibeles mérséklése rendkívül csendes és tiszta járművet eredményez, ami elsősorban a kipufogógáz-korlátozások alá eső városi zónákban számít nagy előnynek.

KIEMELKEDŐ ÜZEMANYAG-TAKARÉKOSSÁG
A DAILY Natural Power minibusz a földgáz jóval kedvezőbb árfekvésének előnyeit is kínálja, amelyek különösen versenyképes kilométerköltségeket és a dízelekhez képest akár 35 százalékos megtakarítást is eredményezhetnek.

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező