DAILY LINE

TÁGAS, SOKOLDALÚ, GAZDASÁGOS

A helyközi utazás ideális járműveként a DAILY Line minden igényre a megfelelő konfigurációt kínálja és kellő számú utast szállíthat a gazdaságos üzemeltetéshez. Három hosszúság, kétféle ajtókialakítás és 16-tól 22 üléshelyig különböző üléselrendezések állnak rendelkezésre, a jármű így egyszerűen testre szabható, mégpedig a felszereltség és az utaskapacitás kárára kötött kompromisszumok nélkül.

Kiegészítő felszerelések óriási kínálata áll rendelkezésre, igény esetén a menetrend szerinti üzemhez kijelzőtáblák, előkészítés jegyérvényesítő készülék számára és leszállásjelzőegészítheti ki a felszereltséget. Kívánságra hátsó kerekesszék-rámpa és gyorsan kireteszelhető hátsó üléssorok is rendelhetők, amely felszereléseivel a DAILY Line a mozgáskorlátozottak számára is problémamentes beszállást biztosít.

+ Három hosszúság és különböző ajtókialakítások (manuális, elektromos vagy tolóajtó)
+ Különböző üléselrendezések: 16-22 személy számára és kerekesszékes beszállással
+ Ülésrögzítés síneken
+ Új kárpitanyagok
+ Szélesebb folyosó (+20 milliméter az elődmodellhez viszonyítva)

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező