DAILY START.

EASY & SMART

A DAILY Start a DAILY minibusz-család legújabb tagja, amely egyszerű, különösen funkcionális és kiváló ár/érték-arányú belépőváltozatként bővíti e modellsorozatot. Masszív alapokat és jó bevált minőséget kínál, vagyis a DAILY-örökséget – a hosszú élettartam szolgálatában.

E modell két teljesítménylépcsőben (110 kW/150 LE és 132 kW/180 LE dízelmotor), illetve különböző ülésezési konfigurációkban – akár 22 utassal és a kerekesszékes beszállás lehetőségével – rendelhető. Alapkivitelében a Daily Start oldalsó tolóajtóval készül, amelynek nyílásában kihúzható lépcsőfok könnyíti a beszállást. A Daily még sokoldalúbb kialakítása érdekében különböző extrafelszerelések, például központi légkondicionáló berendezés is szerepel a kínálatban.

Easy & Smart – az új DAILY Start a legkülönbözőbb alkalmazási területekre tökéletesen megfelel, a repülőterektől egészen a nagy belterű taxijárművekig.

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező