DAILY TOURYS +

A DAILY Tourys + 19 utasülésével a legmagasabb fokú turistabusz-kényelmet kínálja a kompakt minibuszok kategóriájában. A Tourys + a nagytapasztalatú mussa & Graziano minibuszspecialistával közösen készült.

A Tourys + a stílusos és komfortos utazás járműve. A kényelmes Kiel-Avance utasülések sínrögzítésűek, elrendezésük így variálható és igény szerint bármikor nagyobb üléstávolság is kialakítható. Mivel az ülések emelvényre szereltek, nem nyúlnak az utastérbe zavaró kerékjáratok. Természetesen idegenvezetői ülés is rendelhető. A könnyen hozzáférhető, süllyesztett csomagtér kiemelkedő, 2,5 köbméteres térfogatot kínál.

A további alapfelszerelések, mint a kettős üvegezés, a légkondicionáló berendezés, a LED-technikájú lépcső- és belső világítás, illetve az egyénileg állítható légbefúvónyílások, olyan extrákkal egészíthetők ki, mint például az USB-töltőcsatlakozók és az LCD-utasképernyővel működő multimédiás rendszer. A további opcionális felszereltségi lehetőségek között szerepel egyebek mellett a hűtőszekrény, a kávéfőző és az ülések bőrkárpitozása is.

A tolatókamerával kiegészített, integrált navigációs rendszer (extrafelszerelés) és az alapkivitelhez tartozó nyolcfokozatú automata sebességváltó a nyomatékos, háromliteres motorral közösen a járművezető számára is élménnyé avatnak minden egyes utat.

A tökéletes kompakt turistabusz – a DAILY Tourys +

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező