MAGELYS

A MAGELYS autóbuszok Euro VI minősítésű Cursor 9 motorral és szabadalmaztatott HI-SCR technológiával rendelkeznek. Hajtásláncát ügyfeleink különleges kívánságai alapján teljesen újonnan fejlesztettük ki.

Sikeres elődjéhez hasonlóan a MAGELYS is kényelmessé és felejthetetlenné teszi az utazást kiemelkedő értékei és számos vonzó részlete jóvoltából. Erényeit a szakértőkből álló nemzetközi zsűri is elismerte, hiszen a MAGELYS típust választották a 2016-os Év Turistabuszává!

MAGELYS buszokat kifejezetten nemzeti és nemzetközi távolsági utakra, turistabuszoknak, transzferjáratoknak és sportcsapatok szállítására fejlesztettük.

MAGELYS két különböző hosszúsággal rendelhető: 12,2 méter és 12,8 méter. Mindkét változat kívánságra akár lifttel és kerekesszék-hellyel is specifikálható.

Az új Spacio Pro ülések a MAGELYS Pro minden utasának kényelmes és nyugodt utazást biztosítanak.

MAGELYS neve egyet jelent a biztonsággal és a gazdaságossággal. Mivel a biztonság mindig előnyt élvez, az autóbusz fedélzetén az alábbi jövőbe mutató jellemzők mindegyike megtalálható:

LDWS – Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
ACC – Adaptív sebességszabályzó
ESP – Elektronikus menetstabilizáló rendszer
EBS – Elektronikus fékrendszer
+ Kompromisszummentes kényelem a járművezető és az utasok számára a tágas, világos utastér és a fedélzeti szórakoztató rendszer jóvoltából.
+ Innovatív dizájn és új világítás LED-technikával.

MAGELYS: egyedülálló élmény.

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező