CREALIS

Új busztípus a gyorsforgalmú buszjáratokra.

Hatékony, megfizethető, vonzó – a CREALIS egy valós és előrelátó megoldást jelent a közlekedési kihívásokra.

Mindennapos nyugalom
A gyorsforgalmú buszjáratok (Bus Rapid Transit, BRT) egyik vezető és úttörő gyártója az IVECO BUS márka, a CREALIS típusnak már több mint 400 példánya teljesít szolgálatot. Ez a siker jól rávilágít e hatékony szállítási mód relevanciájára.
+ Gyors és skálázható kiépítés
+ Vonzó és szervezett
+ Gyors és sűrű követésű
+ A technológia harmonizál a busszal

Új stílus a városba
Egyedi dizájn, kedvező légellenállású forma, kiemelkedő minőségű anyagok és kidolgozás. A CREALIS több egy egyszerű busznál, ez a város energiával való feltöltésének eszköze, a jóllét tere.

Az optimális belső világosság és világítás, valamint az intelligens kialakítású terek jóvoltából a CREALIS korábban nem tapasztalt kényelemérzetet teremt.
+ Természetes világosság nagyobb üvegfelületekkel
+ Hatékony és fenntartható világítás LED-technikával
+ Könnyű utasáramlás négy ajtóval
+ Minden ajtónál légfüggöny gondoskodik a maximális hőkomfortról

Városára szabott:
BRT-projektet tökéletesen a közösségi közlekedési vállalat igényeire szabhatja, ebben az IVECO BUS tervezési és egyéni kialakítási részlege, közlekedésmérnökök és várostervezők tapasztalt csapata segíti
+ Exkluzív belső hangulat
+ Egyedi külső dizájn lehetősége (színek, minták)
+ Két eltérő hosszúságú kivitel

Motor
CREALIS három különböző motorral választható, így könnyen megtalálhatja az igényeknek leginkább megfelelő kivitelt.
+ Nagy teljesítmény a Cursor 9 dízelmotorral: az akár 400 lóerő teljesítményű motor a hatékony HI-SCR rendszerrel teljesíti az Euro VI előírásokat.
+ Nagy tapasztalat a Cursor 8 CNG erőforrással: a gyártó több mint húsz éve fejleszti a sűrített földgázzal üzemelő motorjait; a tiszta szállítás új kora a biometán jóvoltából.
+ Nagy hatékonyság a soros hibrid változattal: 30 százalékkal kisebb szén-dioxid-kibocsátás; elektromos üzemmód a megállók környékén.