E-WAY

ÚJABB LÉPÉS AZ ELEKTROMOBILITÁS FELÉ

A közlekedési szakma energiaátmenetének gyorsulásával együtt az elektromos mobilitás is új szakaszába lép, jelentős volumenpiaccá válik. Az IVECO BUS ezért újabb fontos lépést tesz annak érdekében, hogy teljes körű és rugalmas elektromos mobilitást kínálhasson ügyfeleinek, és bemutatja vadonatúj elektromos autóbuszát – az IVECO BUS E-WAY sorozatot.A valamennyi igénynek megfelelő E-WAY by HEULIEZ háromféle hosszúságban (9,5, 12 és 18 méter) kapható, igény szerint az éjszakai lassú vagy a pantográfos gyorstöltés lehetőségével. A maximális rugalmasságot a különböző számú akkumulátorok jelentette választék szolgálja, vagyis az egyes autóbuszok pontosan az ügyfelek egyedi hatótávolság-igényeihez igazodhatnak. Ezt az utaskapacitásukat csökkentő, indokolatlan többlettömeg hordozása nélkül érik el.

 

E-WAY – HÁROM ADAT

9,5, 12 
és 18 méter

Hosszúság

BRT

Gyorsforgalmi buszjáratokra szánt változat a maximális személyre szabhatóságért

Éjszakai vagy 
gyors

Akkumulátortöltés

 

PROSPEKTUSOK LETÖLTÉSE

Típus
Változatok
Letöltés

 

INNOVATÍV MEGOLDÁSOK
A MINŐSÉGI MOBILITÁS SZOLGÁLATÁBAN

A szóló és csuklós változatban egyaránt elérhető E-WAY az elkülönített buszsávos üzemeltetésre született. Azért, hogy a városlakók utazási és életkörülményeit javítva más hagyományos közösségi közlekedési rendszerekéhez hasonló színvonalú szolgáltatást nyújthasson.

Különböző külső és belső felszereltségi szintjeik révén az E-WAY modellek mindenkor jó közérzetről és barátságos környezetről gondoskodnak.
Ezáltal nagyban hozzájárulnak a közösségi közlekedés kedvező imázsához és vonzerejéhez.


 

Tetőburkolati elemei, kerékborításai és vonalvezetése egyaránt intenzív érzelmeket ébresztenek. Az E-WAY tökéletesen illeszkedik a városképbe. Fedélzetén az anyagválasztás kínálta számos lehetőség és az igény szerinti belső elrendezés avatja még színvonalasabbá az utasteret.

A műszerfal bemélyedő alakja kiváló kilátást és még kényelmesebb munkakörülményeket biztosít a vezető számára.

 

FIGYELEMMEL AZ ÜGYFÉLIGÉNYEKRE

A színvonalas dizájn és funkcionális belső elrendezés harmonikus összhangot teremt a kellemes utazás elvárásainak, illetve az üzemeltetési körülmények követelményeinek való egyidejű megfelelés között.

 

BELSŐ DIZÁJN

Ülések és üléskényelmi szintek széles választéka, különféle belső dekorációs lehetőségek, valamint egyaránt széles színpaletta áll rendelkezésre a függőleges és vízszintes kapaszkodók, illetve az oldalsó és a tetőburkolatok számára.

Különböző üléselrendezések teszik lehetővé az adott hálózat igényeinek megfelelő, testreszabott járművek kínálatát.

 

 

INFORMÁCIÓ ÉS BIZTONSÁG

  • Integrált információs kijelzők és kamerás megfigyelő rendszerek
  • Igény szerint konfigurálható képernyők és buszmegállótérképek

 

MINDENKI SZÁMÁRA KÖNNYŰ MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

A teljes hosszában sík padlózat optimális fel- és leszállási sebességet, valamint a mozgásukban korlátozott, a kerekesszékes és a babakocsit toló, utasok számára is könnyebb megközelíthetőséget tesz lehetővé… A bal és/vagy a jobb oldalon összesen két kerekesszékes hely alakítható ki.

 

 

 

 

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező