Robusztus és megbízható

IVECO építőipari tehergépkocsik

Pontosan tudja az IVECO, milyen tulajdonságok szükségesek egy építőiparban dolgozó jármű esetében. Ha Önnek üzemeltetőként fontos a megbízhatóság, a nagy teherbíró képesség, a tartósság, valamint a robusztusság, akkor a legjobb helyen jár. Ráadásul termékeink esetében mindezt kiemelkedő üzemanyag-hatékonysággal és ergonómiával párosítjuk. Az IVECO építőipari termékcsaládja kitűnő felépítményezhetőségével és rugalmas konfigurációival minden felhasználási területre kínál megoldást.

daily

Külső értékek összhangban a belső kialakítással

Külső védelem

Az IVECO számára a vezetőről való gondoskodás nem merül ki az ideális munkagép biztosításában, fontos az erőteljes, funkcionális kialakítás is. A fülke tervezésénél messzemenően figyelembe vettük a nehéz terepen végzett munka során a járművezető és a jármű biztonságát is, a fülke ergonomikus kialakítása mellett nagy hangsúlyt fektettünk a jármű külső elemei védelmének megteremtésére.

eurocargo

Teljes paletta modern műszaki megoldásokkal

Az IVECO építőipari járművei által biztosított termékválasztéknál szélesebb palettát nehezen talál a piacon. Tehergépkocsijaink megengedett össztömege a 3,5 tonnától az akár 63 tonnáig tartó tartományt fedi le. Összes modellünk az IVECO legmodernebb technikáját és legfrissebb fejlesztési eredményeit vonultatja fel: így például az SCR technológiával működő Euro VI minősítésű motorjaink mérsékelt üzemanyag-fogyasztása csökkenti az üzemeltetési költségeket. A járművek típustól függően rendelhetők hagyományos kézi kapcsolású, automatizált vagy akár automatikus váltóval is. Automatizált és automatikus váltóink kényelmesebbé teszik a nehéz terepen végzett munkát, így a járművezető hatékonyabban és fókuszáltabban végezheti feladatait.

trakker

Kiemelkedő gondoskodás

Az építőipari tehergépkocsik találkoznak a legextrémebb külső hatásokkal, ezek a járművek dolgoznak a legmostohább körülmények között. Éppen ezért az IVECO járművek esetében már tervezésük közben, illetve a gyártásukhoz felhasznált anyagok kiválasztása során is a tartósság és a robusztusság az egyik legfontosabb szempont. És éppen ezért, illetve a karbantartási költségek csökkentése, a jármű értékének megőrzése érdekében, valamint a nem kívánt állásidők kiküszöbölésére hoztuk létre az Elements programot. A személyre szabott javítási és karbantartási szerződésekkel a legjobb megoldást választja ahhoz, hogy járműve mindig tökéletes állapotban dolgozhasson!

astra

Az IVECO építőipari termékcsaládjának tagjai

Ömlesztett anyagok, betonszállítás, különleges szállítmányok, útkarbantartás, bányában, kőfejtőben végzett munka? Mindenre talál megoldást az IVECO építőipari járművei között.

  • IVECO DAILY 4×4: Az IVECO építőipari termékcsaládjának legkisebb tagjaként a DAILY 4×4 kiemelkedő terepjáró képességének köszönhetően megmászik bármilyen emelkedőt, megbirkózik bármilyen tereppel. Az új DAILY 4×4 fülke-alvázas kivitelben vagy duplafülkés alvázként rendelhető 3,5 vagy 5,5 tonna megengedett össztömeggel. A jármű különféle eszközök széles skálájával szerelhető fel, működtetésükhöz a sebességváltóra vagy az osztóműre szerelt mellékhajtások széles választéka áll rendelkezésre. Ideális erdészetek, építőipari vállalkozások számára vagy akár energiaügyi cégek szervizjárműveként. A DAILY 4×4 nem ismer legyőzhetetlen akadályt!
  • IVECO EUROCARGO 4×4: A középkategóriában is állít ki versenyzőt az IVECO, az EUROCARGO állandó összkerékhajtású változatai 11,5–15 tonna megengedett össztömeggel rendelhetők. Különleges védelem óvja a terepen bekövetkező sérülések ellen – az acél lökhárítók, a fényszórót védő rácsok és a két behajtható fellépő mind a jármű tartósságát szolgálják. Akár Allison automatikus váltóval szerelt kivitelben is rendelhető, így a burkolt utaktól távol is a lehető legnagyobb kényelmet nyújtja a járművezető és a rakomány számára. Szűkebb építőipari munkaterületekre, kommunális feladatokra nehéz terepen vagy akár szervizjárműnek is kiváló az EUROCARGO 4×4.
  • TRAKKER: Az IVECO bánya- és építőipari tehergépjárműve már a világ legkeményebb terepraliján, a Dakar-ralin is bebizonyította kiemelkedő masszívságát és megbízhatóságát. A TRAKKER újrafogalmazza a lehetetlen jelentését, hiszen lehetővé teszi Önnek, hogy rendkívüli teljesítménnyel dolgozhasson áthatolhatatlan, egyenetlen terepen, elviselve a folyamatosan nagy igénybevételt. A 14 és 56 tonna megengedett össztömeg közötti járművek fülke-alváz, valamint nyerges vontató kivitelben rendelhetők, két-, három- vagy akár négytengelyes változatban, így Ön az igényei és az elvégzendő feladat szerint felépítményezheti a kiválasztott verziót. Mindegy, hogy robusztus járművet keres kommunális felhasználásra, építőipari „szabványbillencset” vagy esetleg egy betonkeverőhöz ideális alapot, a TRAKKER típusban megfelelő társra lel!
  • ASTRA: Az IVECO ASTRA márka kínálatunk csúcsa – leginkább robusztus felépítésű járműveink a legkeményebb terepekre valók, nehéz és kihívásokkal teli körülmények között dolgoznak építési területeken, bányákban és kőfejtőkben. Két-, három- és négytengelyes verziókban, akár összkerékhajtással is rendelhetők. A termékcsaládot nagy teljesítményű Cursor-motorok, erőteljes, tartós alváz és kényelmes fülke jellemzi. Ha egy igazán tartós és megbízható, extrém körülmények között dolgozó munkaeszközt keres, az IVECO ASTRA az ideális választás az Ön számára. A típuscsalád négytengelyes billencsei akár 63 tonna megengedett össztömeggel, 100 tonna szerelvénytömeggel is megbirkóznak. Bányákba pedig akár 50 tonna terhelhetőségű gépeket is talál az IVECO ASTRA kínálatában.

 

Az IVECO építőipari termékcsaládjának tagjairól és a járművek technikai hátteréről a lent hivatkozott oldalakon tudhat meg további információkat: