ASTRA

Világszerte a tartósság és megbízhatóság szinonimájaként ismert az ASTRA. Az építő- és bányaipari járművek prémium gyártója az IVECO-család tagjaként e szektorok meghatározó szereplője.

Robusztus, megbízható és sokoldalú járműveket kínál az IVECO ASTRA, amelyek megfelelnek az ügyfelek minden igényének. A közel hetvenéves tapasztalattal rendelkező gyártó járművei a biztonság és a termelékenység mércéjéül szolgálnak. E járművek igen nehéz és kihívásokkal teli körülmények között dolgoznak építési területeken, bányákban és kőfejtőkben. Nap mint nap a legváltozatosabb időjárási körülmények között szállítják le a rájuk bízott nagy mennyiségű és tömegű rakományt.
Az ASTRA céget 1946-ban alapították, az IVECO-család részévé 1986-ban vált. A vállalat növekedésének középpontjában mindig is a maximális ügyfél-elégedettség állt. A kínálatban ma egyaránt találunk alvázas és csuklós billencseket, valamint speciális járműveket.

HD9

Két-, három- és négytengelyes járművek nehéz szállítmányokhoz és nehéz terepre. A típuscsaládot nagy teljesítményű Cursor-motorok, erőteljes és tartós alváz és kényelmes fülke jellemzi. Közel végtelen a konfigurációs lehetőségek száma, így a speciális feladathoz és ügyféligényekhez igazítható.

Műszaki adatlap letöltése

HHD9

Rendkívül speciális járművek, amelyeket kifejezetten a különösen nagy terhelésekhez terveztek, így jól megállják a helyüket a gáz- és olajiparban vagy a bányászati feladatok során. A Cursor 13 motorokkal hajtott típuscsalád 6×6-os változatai 50, a 8×6-osok akár 63 tonna megengedett össztömeggel is rendelhetők.

Műszaki adatlap letöltése

ADT

Extrém körülmények, saras és egyenetlen terepviszonyok közé tervezett rendkívül mozgékony, erős és megbízható járművek. Elérhetők billenőplatóval például kövek szállításához vagy felépítményezhető fülke-alvázas kivitelben tartályos vagy rönkszállító felépítményekhez.

RD

Rendkívül robusztus és egyszerű 4×2-es hajtásképletű járművek 28–50 tonna terhelhetőséggel. Az RD típuscsalád hosszú szervizintervallumokat, maximális termelékenységet és alacsony üzemeltetési költségeket biztosít.

Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően az ASTRA sikeresen csökkentette termékei károsanyag-kibocsátását, miközben növelte hatékonyságukat. Ma aktívan dolgozik a gyártási folyamatok emissziójának csökkentésén, az újrahasznosított nyersanyagok részarányának növelésén.

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező