IVECO T-WAY 
DRIVE THE NEW WAY

IVECO T-WAY – a jármű, amelyet Ön is szeretne a legszélsőségesebb körülmények között végzett, legkeményebb fuvarfeladatokra használni. A robusztus konstrukció, a megbízhatóság és a kényelem tökéletes kombinációjaként úgy tervezték, hogy maradéktalanul megfeleljen az Ön igényeinek, miközben egyaránt felülmúlja a termelékenységre, a hasznos terhelhetőségre és a biztonságra vonatkozó valamennyi elvárását. Alváza és főegységei immár legendásan robusztus konstrukciójával extrém terepes fuvarfeladatokra született, a piac élvonalát képviselő 40 tonna megengedett legnagyobb össztömeggel.

A HI-TRACTION hajtásrendszerrel a színvonalas mérnöki teljesítménynek és a műszaki megoldásoknak egyaránt köszönhetően a legnehezebb terepes alkalmazások során és mostoha körülmények közepette is bátran számíthat folyamatosan kiváló teljesítményére.

A járművezetők számára kínált élményt új szintre emeli az IVECO T-WAY a pontosan az igényeikre tervezett, új vezetőfülkéjével. Az új IVECO WAY-sorozat legfejlettebb megoldásait integrálva különösen kényelmes és biztonságos munkakörnyezetet biztosít. Fejlett online összeköttetési megoldásai különböző szolgáltatások egész sorát kínálják lehetővé a járművezető életének megkönnyítése és a tehergépkocsi maximális üzemideje érdekében.

Az IVECO T-WAY típust az építőipari munkaterületek legmegbízhatóbb és legtermelékenyebb, különösen nagy igénybevétele tervezett tehergépkocsijaként semmi sem állíthatja meg, és a legkomolyabb kihívásokhoz is felnő.

 

 

ÚJSZERŰ, FUNKCIONÁLIS DIZÁJN

A teljes egészében, a funkcionalitásra összpontosítva átdolgozott vezetőfülke olyan megoldásokkal könnyíti a járművezető napi munkáját, amelyek többek között javítják a kilátást és védenek a szennyeződésektől is. Az új kialakítás a karbantartási és javítási munkákat is egyszerűbbé teszi, megkönnyítve az egyes alkatrészek cseréjét. Az alvázkialakítást a felépítménygyártók egyedi konstrukcióinak könnyítése jegyében tervezték át.

 

 

A LEGOPTIMÁLISABB ÉLET- ÉS MUNKAKÖRNYEZET

Prémium színvonalú vezetési kényelem

Prémium színvonalú vezetési kényelem

A teljes vezetőteret a legoptimálisabb vezetési környezet jegyében alakították ki, kiemelkedő ergonómiával, a kezelőelemek ideális elrendezésével, még tágasabb térkínálattal és zavartalan kilátással. Minden egyes részletét gondosan tanulmányozták, hogy útközben is teljes mértékben megfeleljenek a járművezetők elvárásainak.

Kiemelkedő ergonómia

Kiemelkedő ergonómia

Alakítsa ki ülését bőr- vagy szövetkárpittal, és élvezze az igényes párnázat nyújtotta pazar kényelmet! Válassza a puha tapintású vagy a bőrbevonatú kormánykereket, amelyek egyaránt rendelhetők hagyományos alakkal vagy egyéni stílusú, alul egyenesített karimával.

 

 

 

MOBILITÁS ÉS BIZTONSÁG MINDEN TEREPEN

Az IVECO T-WAY funkciók és megoldások széles skálájára támaszkodva maradéktalanul teljesíthet minden fuvarfeladatot, minden terepen és minden körülmények között folyamatosan magas fokú termelékenységet biztosítva. Hatékonyan végzi el az Ön összes fuvarfeladatát, műúton és terepen egyaránt a legmagasabb szintű biztonságról gondoskodva.

HI-TRONIX SEBESSÉGVÁLTÓ TEREPFUNKCIÓVAL

A 16-fokozatú, automatizált HI-TRONIX sebességváltóval Ön számos olyan funkció előnyeit élvezheti, mint például a Hintáztató üzemmód (Rocking Mode), a Terepező üzemmód (Off-road Mode), a Kúszó üzemmód (Creeping Mode). Emellett összesen négy hátrameneti fokozat is rendelkezésre áll, hogy járműve a legnehezebb terepes szakaszokkal is könnyedén megbirkózhasson.

TELJES EGÉSZÉBEN MODUL RENDSZERŰ FELFÜGGESZTÉS-KONCEPCIÓ

Az IVECO T-WAY mechanikus és légrugós felfüggesztések választékával magas fokú rugalmasságot kínál, parabola- és félelliptikus rugózással egyaránt.

AWD és PWD

Az IVECO T-WAY összkerék hajtású (AWD) és részleges kerékhajtású (PWD) kivitelek teljes választékával szolgál, hogy valamennyi alkalmazásra megfeleljen – még a legnehezebbekre is.

FÉKTELJESÍTMÉNY ÉS BIZTONSÁGI FEJLESZTÉSEK

Az elektronikus vezérlésű fékrendszer (EBS) újszerű felépítése valamennyi pozícióban tárcsafékkel kombinálva növeli jelentősen a fékteljesítményt, s ezzel a vezető, a jármű és a közlekedés többi résztvevőjének biztonságát.

 

 

MI AZ A HI-TRACTION?

Az automatikusan működésbe lépő HI-TRACTION rendszer szükség szerint kiegészítő hidraulikus hajtást biztosít az első kerekek számára, így segítve síkos talajon és útfelületen megelőzni a hátsó kerekek kipörgését. E technika az összkerékhajtás valamennyi előnyét kínálja a vonóerő-átadás, a manőverezőképesség és vezetésbiztonság terén.

HOGYAN MŰKÖDIK A HI-TRACTION?

1. A HI-TRACTION rendszer manuálisan, gombnyomásra aktiválható a fülkében, az „Inaktív” („Inactive”) állapotból az „Üzemkész” („Ready to engage”) módra kapcsolva.

2. A rendszer ekkor a háttérben működik, aktiválásra készen, amennyiben szükséges.

3. Szükség esetén a rendszer automatikusan „Aktív” („Active”) üzemmódjára vált és a hátsó kerekek kipörgésekor az elsőkön is vonóerőt biztosít.

4. A rendszer kikapcsol, ha
- a vezető megnyomja a gombot a fülkében,
- a jármű visszatér normál a menetkörülmények közé, illetve sebességtartományba,
- a hidraulika kör olajhőmérséklete meghaladja a 90 Celsius-fokot.

A Boost üzemmód a hatékonyabb vonóerő-átadási képességek, illetve a tengelykapcsoló-kopás mérséklése érdekében minden álló helyzetből induláskor (0–3 kilométer/óra) működésbe lép.

.

AKÁR 12 500 NEWTONMÉTER FORGATÓNYOMATÉK AZ ELSŐ TENGELYEN
A BOOST ÜZEMMÓDBAN RENDELKEZÉSRE ÁLL A SZÜKSÉGES VONÓERŐ-ÁTADÁSI
KÉPESSÉG AZ ÁLLÓ HELYZETBŐL INDULÁSHOZ
   
MAX. FORGATÓNYOMATÉK AZ ELSŐ TENGELYEN       akár
   12 500 Nm
   
A RENDSZER TÖMEGE      mindössze
  400 kg
   
AKTIVÁLÁSI TARTOMÁNY      0-45 km/óra
   
FOKOZATVÁLTÁS     AUTOMATIZÁLT
   
MELLÉKHAJTÁS     KÖZVETLEN
 MOTORKIHAJTÁS
   
   

 

 

VÁLASSZON KÜLDETÉST

BETONKEVERŐ

BETONKEVERŐ

Az IVECO T-WAY úgy készült, hogy minden terepen tekintélyes mennyiségű rakományt szállíthasson – 40 tonna megengedett legnagyobb össztömegnél (GVW) akár 12 köbméteres betonkeverő felépítmény is felszerelhető.

BILLENCS

BILLENCS

Az IVECO T-WAY bárhová eljut, amerre Önt az útja viszi, s minden körülmények között jelentős teherbírással – a köves és földutaktól egészen a szélsőséges terepig, valamennyi időjárási viszony és a legmostohább körülmények közepette.

DARU ÉS EMELŐKOSÁR

Az IVECO T-WAY minden típusú daruval felszerelhető, rakodódarus és emelőkosaras felépítményhez egyaránt megfelelő. A jármű robusztus és modulrendszerű felépítése a stabilitás kárára kötött kompromisszumok nélkül teszi lehetővé daru felszerelését a vezetőfülke mögötti, illetve középső vagy a jármű hátulján kialakított pozícióba.

CSATORNAMOSÓ

Az IVECO T-WAY kialakítása csatornamosó felépítmények könnyű felszerelését is megengedi, miközben minden szükséges műszaki megoldást biztosít. A nagy teljesítmény alapvető fontosságú ezen alkalmazás során, és a szükséges forgatónyomatékról pedig akár 2300 newtonméter továbbítására méretezett, új, szendvicsrendszerű mellékhajtómű gondoskodik.

 

RÖNKSZÁLLÍTÓ

Az IVECO T-WAY az Ön által igényelt nagy teljesítményről gondoskodva ideális megoldásokkal szolgál a farönkök egyszerű fel- és lerakodásához, illetve szállításához. Egyaránt optimálisan továbbítja a faárut az erdőkben és a műutakon, egészen a rendeltetési helyükig. Az erőteljes motorok, a robusztus alváz, a nagy hasznos teherbírás és a hidrosztatikus hajtás egyaránt e sokrétű alkalmazás jegyében született műszaki megoldás. A HI-TRACTION rendszer révén Ön is számíthat a nagyobb hasznos teherbíráshoz szükséges vonóerő-átadási képességekre. E technika könnyebb az összkerékhajtásnál, ám rossz utakon is gondoskodik a kellő vonóerő-átadásról, még a lerakodást követően is. Az új Kúszó üzemmód (Creeping Mode) is rendelkezésre áll, amely a hajtásláncot teljesen leválasztva a jármű kizárólag hidrosztatikus teljesítménnyel történő mozgatását is lehetővé teszi.

BILLENCS FÉLPÓTKOCSI

A 6x4 hajtásképletű IVECO T-WAY nyerges vontatók az új vezetőfülke legmagasabb színvonalú biztonsági technikáival kombinálják kiváló üzemanyag-takarékosságukat. E megoldásokkal Ön magabiztosan és könnyedén megbirkózhat a munkaterületek legnehezebb körülményeivel is, miközben üzemeltetését magas fokú termelékenység, biztonság és kiváló teljes birtoklási költség (TCO) jellemzi.

BETONPUMPA, BETONKEVERŐ, KOMBINÁLT BETONKEVERŐ ÉS PUMPA (PUMIX)

Az IVECO T-WAY segítségével Ön az építési területek betonnal kapcsolatos fuvarfeladatai minden követelményének eleget tehet, az egyszerű betonkeverőtől a betonpumpán át egészen a betonkeverő és pumpa (pumix) kombinációig. A járművön különböző pozíciókban rendelkezésre álló mellékhajtások teljes körű választékának megjelenésével valamennyi 2000 newtonméter feletti forgatónyomatékkal rendelkező alkalmazás igényeinek megfelel.

KOMMUNÁLIS ALKALMAZÁSOK

A konfigurációk széles választéka és a rendkívül sokoldalúság annyit jelent, hogy az IVECO T-WAY sorozat alkalmazások széles köre által támasztott követelményeknek felelhet meg – az útjavítástól a hóeltakarításig, illetve a hulladékgyűjtéstől egészen a közúti szolgáltatásokig.

 

 

 

MOTOROK

Az IVECO T-WAY Euro VI/d minősítésű dízelmotorok széles palettáját kínálja, ideális megoldásként valamennyi alkalmazáshoz. Kétféle összlökettérfogattal, illetve 340 és 510 lóerő közötti változatokkal kategóriaelső teljesítmény jellemzi őket.

 

HATÉKONYAN ERŐTELJES

MOTOR CURSOR 9 CURSOR 13
ÖSSZ-LÖKETTÉRFOGAT
(liter)
8.7 12.9
TELJESÍTMÉNY
LE/ford./perc
340/1655–2000 360/1530–2200 410/1370-1900 450/1440-1900 510/1560-1900
FORGATÓNYOMATÉK
Nm/ford./perc
1400/1100–1655 1650/1200-1530 2100/900-1370 2200/970-1440 2300/900-1560
KIPUFOGÓGÁZ-UTÁNKEZELŐ RENDSZER HI-SCR HI-SCR
KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁSI BESOROLÁS Euro VI Euro VI

 

 

VEZETŐFÜLKÉK

Az IVECO T-WAY vezetőfülke-kínálata különböző változatok – AT hosszú fülke alacsony vagy közepes tetőmagassággal és AD rövid fülke alacsony tetővel – választékával felel meg az Ön fuvarfeladatának.
Modulrendszerű és alkalmazásközpontú megközelítésük – szerkezeti szilárdságukkal és kis saját tömegükkel közösen – a legmagasabb fokú rugalmasságot biztosítja a legkülönfélébb alkalmazások egyedi követelményei számára.

MEGJEGYZÉS
(1) Hozzávetőleges méretek, amelyek a felfüggesztés miatt, illetve az összeszerelési változások és a becslések következtében eltérhetnek.
(2) A felső ágy extrafelszerelés.

AT fülke
Az alsó ágy hosszúsága 1950 mm, szélessége 540 mm,
a felső ágy hosszúsága 1850 mm, szélessége 680 mm.

 

 

Az IVECO ON az integrált szolgáltatások és szállítási megoldások új világa, amelyet annak jegyében alkotott meg az IVECO, hogy segítsen még versenyképesebbé, nyereségesebbé, hosszú távon fenntarthatóbbá és könnyebben kezelhetővé tenni az Ön vállalkozását.

 

 

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező