Kiemelkedő megbízhatóság

Termelékenység és biztonság extrém körülmények között is.

TRAKKER nem ismeri a lehetetlent. ​Legyőzhetetlen akadály? Nem probléma. Leküzdhetetlen korlátok? Nem probléma.

Az IVECO TRAKKER típuscsaládja jobb és funkcionálisabb kialakításával optimális teljesítményt és megbízhatóságot garantál.

TRAKKER úgy tervezték, hogy Ön bármilyen időjárási és útviszonyok között – a földutaktól az extrém terepig – használhassa, a lehető legnagyobb biztonságkényelem és termelékenység mellett.

A szolgáltatások és a változatok széles kínálatának köszönhetően a TRAKKER tökéletes választás minden feladathoz.

 

Prospektus

 

 

VIDEÓK

 

 

FOTÓK

 

 

ALKALMAZÁS

 

 

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező