SZÁLLÍTÁS HATÁROK NÉLKÜL
VÁROSI KÖRNYEZETBEN

A DAILY Blue Power modellsorozat hosszú távon fenntartható és gazdaságos megoldásokat kínál a városi teher- és személyszállításra. Fejlett technikáját, tekintélyes teljesítményét és magasfokú gazdaságosságát alacsony károsanyag-kibocsátással kombinálva tökéletesen alkalmas a nagyvárosi feladatokra. Válasszon az első haszonjárműként a kategóriájában egyedülálló, hidraulikus nyomatékváltó-egységgel működő nyolcfokozatú automata sebességváltóval szerelt DAILY HI-MATIC Natural Power és a nulla helyi károsanyag-kibocsátású DAILY Electric közül – két technológia és két típus a hosszú távon fenntartható szállítási tevékenység szolgálatában.

KÉSZÜLJÖN FEL ÖN IS A JÖVŐ NAGYVÁROSAINAK IGÉNYEIRE

A DAILY Blue Power korlátozást nem ismerve minden városi zónát elérhetővé tesz. Biztosítsa a jövő szempontjából fuvarfeladatait – új, hosszú távon fenntartható üzemű üzleti partnerével!

A KÖNNYŰ ÁRUSZÁLLÍTÓK KATEGÓRIÁJÁNAK LEGSZÉLESEBB VÁLASZTÉKA

A DAILY Blue Power család az Ön vállalkozásának hosszú távon fenntartható üzemű partnere, amely a városi és városközi területeken egyaránt korlátlan szállítási tevékenységet tesz lehetővé. A színvonalas technika, az alacsony károsanyag-kibocsátás, a legmagasabb teljesítményszint és a kategória élén járó gazdaságosság kiváló kombinációja révén immár nem juthatnak szerephez a jövő behajtási korlátozásai és tilalmai.

  TELJESÍTMÉNY HI-MATIC FURGON MINIBUSZ
Szóló-
abroncsos
Iker-
abroncsos
NATURAL POWER 136 LE 35 S 35/40/50/
65/70 C
50 C
ELECTRIC 80 kW 45/50 C 50 C

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező