SZÁLLÍTÁS HATÁROK NÉLKÜL
VÁROSI KÖRNYEZETBEN

A DAILY Blue Power modellsorozat hosszú távon fenntartható és gazdaságos megoldásokat kínál a városi teher- és személyszállításra. Fejlett technikáját, tekintélyes teljesítményét és magasfokú gazdaságosságát alacsony károsanyag-kibocsátással kombinálva tökéletesen alkalmas a nagyvárosi feladatokra. Válasszon az első haszonjárműként a kategóriájában egyedülálló, hidraulikus nyomatékváltó-egységgel működő nyolcfokozatú automata sebességváltóval szerelt DAILY HI-MATIC Natural Power és a nulla helyi károsanyag-kibocsátású DAILY Electric közül – két technológia és két típus a hosszú távon fenntartható szállítási tevékenység szolgálatában.

RUGALMAS TÖLTÉSI LEHETŐSÉGEK – IVECO SZABADALOM AZ ELEKTROMOS JÁRMŰVEK SZÁMÁRA

NYILVÁNOS TÖLTŐPONT: 400 V / 16 A, 3,5 / 7 / 11 kW – 10 óra
NYILVÁNOS GYORSTÖLTŐ: 400 V / 32 A, 22 kW – 80% 2 óra alatt
TÖLTŐPONT A TELEPHELYEN (háromfázisú váltakozó áram): 400 V / 16 A, 3,5 / 7 / 11 kW – 10 óra
OTTHONI TÖLTÉS (váltakozó áram): 230 V / 16 A, 3,5 kW – 24 óra

SZÁLLÍTÁS KORLÁTOK NÉLKÜL – MINDENHOL ÉS MINDENKOR

A furgon és fülke-alváz kivitelben egyaránt kapható új DAILY Electric akár 5,6 tonna megengedett össztömeggel minden városi alkalmazási területen jól használható, a belvárosi szállítástól, a transzferszolgáltatásokon (shuttle) át, egészen a szabadidős tevékenységekig.

Az akár három akkumulátormodul és az EcoPower üzemmód nyújtotta rugalmas konfigurációs lehetőségeinek köszönhetően a DAILY Electric városi forgalomban akár 200 kilométer hatótávot kínál. Teljes egészében újrahasznosítható akkumulátorai e modellt kategóriája leginkább hosszútávon fenntartható tagjává avatják.

TECHNIKA, AMELY ÖSSZEKÖTI A VEZETŐT ÉS JÁRMŰVÉT

A DAILY Electric számára készült TomTom®Bridge a TomTom®és az IVECO közös fejlesztése, amely a hivatásos gépkocsivezetők és más felhasználók számára egyaránt igényeik szerint testreszabott megoldást kínál. A részben integrált műszerfali interfész egyszerre kínálja a beépített rendszerek kényelmét és a kivehető külső eszközök rugalmasságát.

  • Nagyteljesítményű készülék, korszerű és modern dizájn
  • A felhasználó által definiált interfész és járműmenedzsment
  • Testreszabott alkalmazások az Ön vállalkozása szolgálatában
  • Egyénre szabható és jövőbemutató platform

A SZÁLLÍTÓKATEGÓRIA LEGSZÉLESEBB VÁLASZTÉKA

  TELJESÍTMÉNY HI-MATIC FURGON FÜLKE-ALVÁZ MINIBUSZ
Szóló-
abroncsos
Iker-
abroncsos
Szóló-
abroncsos
Iker-
abroncsos
ELECTRIC 60 kW 35 S 35 S 35 C
80 kW 45/50 C 45/50 C 50 C

PROSPEKTUS LETÖLTÉSE

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező