REAL DRIVING EMISSIONS 2020 – A JÖVŐ ÉLMÉNYE MÁR MOST

Az új DAILY Euro 6 2020 RDE Ready egy lépéssel előtte jár az iparágnak, hiszen már most megfelel az EU 2020-tól érvényes klímavédelmi és energiafelhasználási céljainak.

Egy független szervezet letesztelte és megerősítette, hogy a DAILY Euro 6 2020 RDE Ready a laboratóriumi mérések mellett már most megfelel a 2020-tól érvényes, valós vezetési körülmények között mért károsanyag-kibocsátási (RDE, Real Driving Emissions) előírásoknak is.

AKÁR HÉTSZÁZALÉKOS ÜZEMANYAG-MEGTAKARÍTÁS VÁROSI FELADATOK SORÁN

Az új DAILY Euro 6 2020 RDE Ready kiemelkedő üzemanyag-takarékossága igen meggyőző, ugyanis ez csökkenti a jármű teljes birtoklási költségét (TCO): a szériafelszereltség részeként kínált stop-start rendszer és a kis gördülési ellenállású Michelin gumiabroncsok jóvoltából egy hagyományos járműhöz képest akár hét százalékkal kevesebb üzemanyagot fogyaszt a városi bevetések során.

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ ERŐFORRÁS

A megfelelő méretű, 2,3 liter összlökettérfogatú motor immár rendelkezik a Szelektív Katalitikus Redukción (SCR) alapuló fejlett kipufogógáz-utánkezelő rendszerünkkel is, és profitál az e technikával szerzett 25 évnyi tapasztalatunkból. Ez a megoldás fokozott tartósságot és kisebb károsanyag-kibocsátást biztosít.

VELESZÜLETETT SOKOLDALÚSÁG ÉS ROBUSZTUSSÁG

Válassza az Ön üzemeltetési igényeihez legjobban illő variánst: furgon vagy részben üvegezett furgon, fülke-alváz szimpla- vagy duplafülkés kivitelben, esetleg fosztott alváz. Bármelyiket is választja, a teherautós létraváznak köszönhető veleszületett robusztusságból mindenképpen profitál – ilyen masszív alvázat ebben a kategóriában csak a DAILY kínál.

A SZÁLLÍTÓKATEGÓRIA LEGSZÉLESEBB VÁLASZTÉKA

  TELJ. HI-MATIC FURGON FÜLKE-ALVÁZ MINIBUSZ
Szóló-
abroncsos
Iker-
abroncsos
Szóló-
abroncsos
Iker-
abroncsos
E6 RDE
2020 READY
136 LE 35 S 35 C 35 S 35 C
156 LE 35 S 35 C 35 S 35 C

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező