HATÁRTALAN VEZETÉSI ÉLMÉNY

Az új DAILY HI-MATIC Natural Power – az első földgázüzemű járműként, amely nyolcfokozatú automatikus sebességváltóval készül – a legjobb megoldást kínálja mindazoknak, akik szállítási tevékenységük során naponta a belvárosok forgalmában közlekednek.

E modell ugyanis számos konfigurációs lehetőségével, egyaránt legmagasabb színvonalú kényelmével, üzemanyag-takarékosságával és teljesítményével felel meg az Ön összes üzemi igényének.

Mindemellett különösen csendes, ami éjszaka is tökéletes partnerré avatja a városi szállítások során.

A FÖLDGÁZ ELŐNYEI AZ ÖN VÁLLALKOZÁSA SZÁMÁRA

  • A CNG-motor teljesítménye a vele összevethető dízelváltozatéhoz hasonló
  • A hasznos terhelhetőség a vele összevethető dízelváltozatéhoz hasonló (a helyi jogszabályi előírások függvényében)
  • A dízelváltozatnál 4 decibellel alacsonyabb motor-zajszint
  • A dízelváltozatnál akár 5 százalékkal kisebb szén-dioxid-kibocsátás (95 százalékkal kisebb szén-dioxid-kibocsátás biometán használatakor)
  • Kisebb károsanyag-kibocsátás a dízelváltozathoz viszonyítva (12 százalékkal kisebb NOx-kibocsátás, 76 százalékkal kisebb finompor-kibocsátás)

3,0 LITERES MOTOR A KATEGÓRIAVEZETŐ TELJESÍTMÉNYÉRT

A hosszú távon fenntartható CNG-technikának köszönhetően a DAILY Natural Power a dízelmotorokéval megegyező teljesítményszintet kínál. A 3,0 literes motor 136 LE teljesítményének és 350 newtonméter forgatónyomatékának köszönhetően mindenfajta feladatra alkalmas, legyen szó akár az előírt hőmérsékletű vagy az építőipari szállítás különösen igényes használatáról. A HI-MATIC automatikus sebességváltóval a CNG-üzemű erőforrás szén-dioxid-kibocsátása akár 5 százalékkal is alacsonyabban alakulhat városi környezetben.

HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

Válassza furgonját vagy fülke-alváz kivitelű járművét akár 7,2 tonna megengedett össztömeggel. A DAILY Natural Power alkalmazások sokasága számára biztosít optimális feltételeket. Erényeit egyedülálló acél C-profil tehergépkocsi-létraalvázának köszönheti, amely a lehető leginkább felépítménybarát konstrukció.

A SZÁLLÍTÓKATEGÓRIA LEGSZÉLESEBB VÁLASZTÉKA

  TELJ. HI-MATIC FURGON FÜLKE-ALVÁZ MINIBUSZ
Szóló-
abroncsos
Iker-
abroncsos
Szóló-
abroncsos
Iker-
abroncsos
NATURAL POWER 136 LE 35 S 35/40/50/
65/70 C
35 S 35/40/50/
65/70 C
50 C

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező