A DAILY EURO 6 HI-MATIC

Élvezze a vezetés még kényelmesebb és biztonságosabb élményét a nyolcfokozatú automata sebességváltónak köszönhetően! A DAILY HI-MATIC optimális megoldás az autoadaptív fokozatváltások stratégiájának köszönhetően mérsékelt üzemanyag-fogyasztás jellemezte, abszolút élvezetes vezetési élményéhez.

 

A DAILY EURO 6 FURGON – HÁROM SZÁMADATBAN

7,319,6 m3

raktérfogat

3,37 t

megengedett össztömeg

több mint 8000

változat

 

A DAILY EURO 6 FÜLKE-ALVÁZ – HÁROM SZÁMADATBAN

3,37,2 t

megengedett össztömeg

30005000 mm

tengelytáv

116205 LE

motorteljesítmény

 

VÁLASSZA AZ IGÉNYEINEK LEGMEGFELELŐBB DAILY MODELLT

és kérjen ajánlatot!

 

 

 

3 VÁLTOZATBAN,
MINDENFAJTA FELADATRA

A DAILY HI-MATIC EURO 6 URBAN
Tökéletes megoldás a nap mint nap városi forgalomban közlekedők számára, amely mindenkor a lehető legmagasabb fokú vezethetőséggel és menetkényelemmel szolgál.

A DAILY HI-MATIC EURO 6 REGIONAL
Mindazoknak, akik a lehető legmagasabb fokú rugalmasságot igénylik: kiemelkedő gazdaságosság az ECO-üzemmódban és maximális teljesítmény a POWER-móduszban.

A DAILY HI-MATIC EURO 6 INTERNATIONAL
Ideális a hosszú távú forgalomra, a csúcsteljesítmény és kiemelkedő menetkényelem révén.

 

MINDIG KAPCSOLATBAN

A Daily Euro 6 a DAILY BUSINESS UP alkalmazás segítségével csatlakozik az Ön okostelefonjához, így segítve vezetési stílusa fejlesztését, amivel akár 15 százalékkal is mérsékelhető az üzemanyag-fogyasztás.

 

 

MINDENRE KÉSZEN ÁLL

kétféle üzemanyag, 6 teljesítménylépcső

Válassza a tevékenységéhez legjobban illő erőforrást, s a Daily Euro 6 mindenhová eljuttatja Önt. Az F1C 3,0 literes motor 136 és 205 LE közötti legnagyobb teljesítménnyel és 470 newtonméter maximális forgatónyomatékkal szolgál.

2,3 literes F1A motor maximális teljesítménye 116 és 156 LE között választható.

 

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező