DAILY BUSINESS UPTM

Az Ön asszisztense – a vezetésben és az üzletben egyaránt

A DAILY Euro 6 teljes egészében újraértelmezi a connectivity fogalmát. Nem szükséges már további felszereléseket megrendelnie, hogy okostelefonját vagy táblagépét az autó rendszerére csatlakoztassa. Amint telepítette eszközére, illetve elindította a DAILY BUSINESS UPTM alkalmazást, a digitális rádió (DAB) segítségével automatikusan Bluetooth®-csatlakozást hoz létre, s innentől közvetlen kapcsolatban áll a DAILY Euro 6 fedélzeti rendszerével és motorjával.

Ilyen egyszerű: telepítse külső eszközére a DAILY BUSINESS UPTM alkalmazást, indítsa be a motort, kapcsolja be a rádiót – és élvezze a számos új vezetői, illetve üzleti segédrendszer előnyeit.

A VEZETÉSI STÍLUS
KIÉRTÉKELÉSE

INTERAKTÍV
FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

PROFESSZIONÁLIS
NAVIGÁCIÓ ÉS FLOTTAÜZEM
KIBŐVÍTETT
MŰSZERFAL

A grafikák a DAILY BUSINESS UPTM alkalmazás egyes funkcióit szemléltetik.

A Sygic Professional GPS-alapú navigációs rendszer és a Sygic® FleetWork a hatékonyabb flottamenedzsment szolgálatában a Sygic szakembereivel együttműködésben kifejlesztett megoldás.

Fedezze fel a DAILY BUSINESS UPTM alkalmazást: www.dailybusinessup.iveco.com

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező