KÉSZEN ÁLL MINDEN FELADATRA

DAILY HI-MATIC Euro 6 – felszereltségek áttekintése

 

URBAN: MAXIMÁLIS RUGALMASSÁG
Tökéletes megoldás a nap mint nap városi forgalomban közlekedők számára. Az adaptív sebességváltó-kapcsolási karakterisztikának köszönhetően – amely minden menethelyzetben 20 különböző program közül választ – a DAILY HI-MATIC Euro 6 URBAN mindenkor a lehető legmagasabb színvonalú menetkényelemmel szolgál.
 

REGIONAL: MAXIMÁLIS KÉNYELEM
Mindazok, akik a lehető legmagasabb fokú rugalmasságot igénylik, a DAILY HI-MATIC Euro 6 REGIONAL változatban bizonyosan ideális kísérőre találnak, amely ECO-üzemmódjában kiemelkedő gazdaságosságot, a POWER-móduszban maximális teljesítményt, emellett pedig a lehető legszínvonalasabb menetkényelmet kínálja.

 

INTERNATIONAL: MAXIMÁLIS MEGBÍZHATÓSÁG
Akik rendszeresen hosszú távokon közlekednek és kényelmes, megbízható partnert keresnek, a DAILY HI-MATIC Euro 6 INTERNATIONAL mellett döntenek, amely vérbeli Top-Performance járműként kiemelkedő menetkényelmet kínál. A sebességváltó fordulatszámcsökkentő overdrive-áttétele és turbinakerékoldali lengéscsillapítóval kialakított hidrodinamikus nyomatékváltó-egysége hosszú motorélettartam mellett biztosítanak maximális teljesítményt.

 

 

Prospektus

 

 

 

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező