Sokoldalúsága meggyőző

IVECO DAILY haszonjárművek

Igazán megbízható, hatékonyan dolgozó munkatársat keres vállalkozásához? A lehető legjobb helyen jár! IVECO DAILY haszonjárműveink minden méretű és profilú vállalkozás szállítási igényeit lefedik,
kollégáink pedig segítenek az Önhöz, feladataihoz és igényeihez illő partnert megtalálni. Ismerje meg választékunkat!

Elismerten kiváló

Nem csupán mi gondoljuk úgy, hogy kiemelkedően jó munkaeszközt építettünk ügyfeleinknek: az IVECO DAILY többször is elnyerte az Év Kishaszonjárműve díjat (International Van of The Year 2000 és 2015). A kitüntetések indoklásában visszaköszönnek fejlesztési alapelveink – maradéktalanul figyelembe vesszük az üzemeltetői igényeket. A járművek megbízható működésének és kiváló minőségének köszönhetően a teljes élettartamra vonatkozó üzemeltetési költségek az iparág legjobbjai közé tartoznak.

iveco

Környezettudatos járművek

Az IVECO DAILY járművek üzemanyag-fogyasztása rendkívül kedvező, ami egyúttal azt is jelenti, hogy károsanyag-kibocsátásuk is mérsékelt. Már ezzel is hirdetik az üzemeltető környezettudatosságát, azonban ennél is többet kínálunk!

Amennyiben a DAILY Natural Power változatokat fenntartható forrásból származó gázzal üzemelteti, a jármű rendkívül kedvező szén-dioxid-mérleget kínál. Sűrített földgázzal (CNG) üzemelő motorja erő, forgatónyomaték és reakciók tekintetében egyaránt megegyezik a dízelmotoros változatokkal. Ám azoknál csendesebb, s károsanyag-kibocsátás tekintetében is jelentősen alulmúlja azokat!

Amennyiben ennél is szigorúbb környezetvédelmi elvárásoknak kell megfelelnie új járművének, akkor is az IVECO a megoldás! A DAILY termékcsalád tagjai elektromos változatban is elérhetőek, sőt a DAILY Electric kategóriájában egyedülállóan sok kivitelben érhető el tisztán elektromos meghajtással is. Ha Önnek kiemelten fontos a környezettudatosság, akkor a DAILY Electric zéró helyi károsanyag-kibocsátású verzió az ideális választás. Az IVECO villanymotoros járműve tökéletesen megfelel a nagyvárosokban elképzelhető minden feladatra – a házhozszállítástól a személyszállításig.

iveco

Mit jelent nálunk a sokoldalúság?

A legmodernebb technikát felvonultató DAILY típuscsalád közel sem csupán zárt áruszállítóként elérhető! Termékkínálatunkban szerepelnek a fülke-alvázas kivitelek, illetve az építőipari felhasználásra ideális DAILY 4×4 változat is. Sőt, amennyiben személyszállítással foglalkozik, akkor is megtalálja nálunk az optimális megoldást, hiszen DAILY minibuszaink akár kifejezetten gyermekek szállítására is specifikálhatók.

  • Furgon: A DAILY furgon kategóriájának legsokoldalúbb járműve, az ágazat legszélesebb választékával. Ez az egyetlen furgon, amelynek kínálata 3,3-tól 7,0 tonna megengedett össztömegig terjed, rakterében pedig változattól függően 7,3–19,6 köbméter árut szállíthat. Sokoldalúságával (közel) végtelen lehetőségek tárházát vonultatja fel: a sok megállással járó városi kiszállítástól kezdve (pl.: futárszolgálat) a nehéz tárgyak szállításáig (pl.: bútorszállítás) mindenre alkalmas.
  • Fülke-alváz: A fülke-alvázas DAILY az Ön üzleti álmai alapja: megengedett össztömeg tekintetében a választék 3,3 tonnától egészen 7,2 tonnáig terjed, tengelytávolság tekintetében 3000 és 5100 milliméter a két véglet. Az akár 6190 mm hosszú járművek számos lehetőséget nyitnak meg sokféle feladat előtt – a büféskocsiktól a lakóautókon át a billenőplatós haszonjárművekig. A DAILY esetében a lehetséges felépítményeknek valóban csak a képzelet szab határt.
  • Minibusz: A DAILY minibuszok széles kínálata megfelel a különböző személyszállítási feladatok igényeinek: igényes turistabuszok a kényelmes és stílusos távolsági utazásért kis csoportok számára. Helyközi kivitelek kategóriaelső utaslétszámmal a menetrend szerinti városközi utakra. Kifejezetten a diákok szállítására tervezett iskolabuszok. Számunkra Ön és utasai az elsők!
  • 4×4: A DAILY 4×4 kiemelkedő terepjáró-képességének köszönhetően megmászik bármilyen emelkedőt, megbirkózik bármilyen tereppel. Az új DAILY 4×4 fülke-alvázas kivitelben vagy duplafülkés alvázként rendelhető 3,5 vagy 5,5 tonna megengedett össztömeggel. Ideális erdészetek, építőipari vállalkozások számára vagy akár energiaügyi cégek szervizjárműveként. A DAILY 4×4 nem ismer legyőzhetetlen akadályt!

iveco

Az IVECO DAILY termékcsalád tagjairól és a járművek technikai hátteréről a lent hivatkozott oldalakon tudhat meg további információkat:

 

A Danube Truck Magyarország Kft. az IVECO hivatalos magyaroszági importőre.