DAILY tartozékok

A DAILY Euro 6

Az Ön üzleti tevékenysége iránti természetes ösztönéhez hűen a DAILY olyan új funkciók egész sorával egészítette ki egyaránt rekordgyanús erejét, sokoldalúságát és teljesítményét, amelyek az Ön új és tapasztalt munkatársává avatják.

Olyan új technikákról van szó, amelyek a teljes birtoklási költségszint (Total Cost of Ownership) mérséklése érdekében járműve jobb kihasználásában és üzemeltetésében segítenek. Ilyenek például az Euro 6 minősítésű motorok, amelyek tisztább és gazdaságosabb üzemükkel gondoskodnak a valóban hosszú távon fenntartható szállításról. A kényelem ezen új szintje az abszolút élvezetes vezetést szolgálja, mégpedig a connectivity legmagasabb szintjével közösen, amely az Ön mobileszközét is teljes egészében a jármű fedélzeti rendszerébe integrálja.

Az IVECO-tartozékoknak köszönhetően kifejezetten a DAILY számára készült termékek teljeskörű kínálatával teheti még izgalmasabbá és egyedülállóbbá munka- és vezetési élményét.
Vállalkozása igényeinek megfelelően sokrétű opciók széles palettájáról válogathat járműve bővítéséhez, illetve teheti üzemanyag-takarékos aerodinamikai megoldásokkal még nyereségesebbé üzemét. További aktív és passzív biztonsági rendszerek segíthetik a DAILY még hatékonyabb védelmét, miközben hightech-tartozékok hozhatják el a fedélzetre a jövőt. A már eleve magas színvonalú connectivity különböző berendezésekkel – a legújabb generációs GPS-alapú helymeghatározó rendszertől egészen a teljes körű multimédiás berendezésig – erősíthető tovább. Mindemellett tartozékok átfogó kínálatával teheti még inkább személyre szólóvá DAILY modellje kényelmét, minden egyes utat a lehető legkellemesebbé varázsolva.

Kövesse megérzéseit és alakítsa üzleti tevékenységét szórakozássá!

Tegye autóját az Ön saját egyedi IVECO modelljévé – olyan igényes tartozékokkal, amelyek alapvetően megkönnyítik a munkás mindennapokat. Az IVECO Accessories exkluzív iPad-alkalmazással egyaránt kéznél lehet minden rendelkezésre álló tartozék kínálata, illetve az azokhoz mellékelt dokumentáció. Közvetlenül és díjmentesen letölthető!

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező