Teljesítmény és hatékonyság az Ön szolgálatában

Hatékonyságot maximalizáló motortechnológiák.

DAILY E6 furgon üzleti érzékét kamatoztatva fejlett motor- és sebességváltó-technológiákat alkalmaz, hogy élenjáró teljesítményt nyújtson, amely révén Ön hatékonyan és megbízhatóan teljesítheti küldetéseit.
Az új IVECO DAILY E6 motorválasztéka nagyobb teljesítményt és nyomatékot biztosít, miközben a kis károsanyag-kibocsátásáltal csökkenti a DAILY környezeti terhelését.
Az új furgon a legkorszerűbb motortechnológiákat alkalmazza a hatékonyság maximalizálása érdekében:
–  LP-EGR-technológia AdBlue® nélkül: az IVECO 2,3 literes F1A motorjával ellátott modellek a Kisnyomású Kipufogógáz-visszavezetéssel (Low Pressure Exhaust Gas Recirculation) ideálisak arra, hogy a lehető legegyszerűbbé tegyék a haszonjármű-üzemeltetést. Számos megoldás, mint például változó szállítási kapacitású olajszivattyú és turbófeltöltő, biztosítja, hogy Ön kiváló üzemanyag-takarékosságot – és kisebb üzemeltetési költségeket -, valamint nagyobb teljesítményt és nyomatékot élvezhessen.
–  SCR-technológia: a szelektív katalitikus redukción (Selective Catalytic Reduction) alapuló utókezelési megoldást alkalmazó modellek annak az előnyét élvezhetik, hogy ez az egyszerű rendszer nem változtatja meg az égési folyamatot, így teljes mértékben az Önnek szükséges teljesítményt és hatékonyságot biztosítja kis működési költségek mellett.
–  CNG-technológia: a DAILY Natural Power modell ugyanolyan teljesítményt és gyors gázreakciót nyújt, mint a dízel megfelelője, ugyanis szokványos dízelmotoron alapuló erőforrását úgy alakították át, hogy sűrített földgázzal (CNG) üzemelhessen. Ez egy tisztán üzemelő és nagyon csendes haszonjármű, ami járulékos előny a forgalomkorlátozással védett városi övezetekben.

HI-MATIC sebességváltó

Az IVECO HI-MATIC nyolcfokozatú automatikus sebességváltója a kényelem, a biztonság, az üzemanyag-takarékosság és a teljesítmény terén is számos előnyt nyújt a DAILY modellek egyre szélesebb választéka számára, hogy az Ön összes üzleti igényének megfeleljen.