Kimagasló kényelem az Ön vállalkozása számára

Tapasztalja meg a kiemelkedő hatékonyságot az Ön mozgó irodájában!

Az IVECO DAILY E6 a fuvarozás iránti elhivatottságát kényelemmel és vezethetőséggel társítja. A fülke professzionális munkakörnyezetet nyújt Önnek, ergonomikus műszerfalát pedig az Ön üzleti igényeinek megfelelően tervezték.

DAB rádiót a műszerfal foglalja magában, továbbá Ön bedughatja a mobiltelefonját vagy a táblagépét és a 2 USB-aljzatban további készülékeket tölthet, extrafelszerelésként pedig indukciós töltővel is bővítheti a felszereltséget. Az IVECO DAILYműszerfalán elhelyezett kezelőelemek minősége és elrendezése kényelmes vezetést biztosítanak.

fülke számos tárolóhelyét úgy alakították ki, hogy Ön az IVECO DAILY vezetőüléséből a lehető legkönnyebben elérhesseazokat. Az akár 18 pakolóhelyet, beleértve egy új és hasznos nyitott rekeszt is, átgondoltan és könnyen elérhetően helyezték el a fülkében körös-körül, hogy Ön rendezetten és a keze ügyében tárolhassa a dokumentumait és munkaeszközeit.

Az IVECO DAILY új fülkéje még csendesebb, ugyanis jelentősen csökkentették a belső zajszintet. A 4 decibellel mérsékelt zajszint 8%-kal javította a jármű akusztikáját és érzékelhető hangosságát. A furgon belsőterét új, bőrbevonatú kormánykerék gazdagítja, kék üléshuzattal és új, szövethabból készült fejtámlákkal együtt, amelyek kényelmes, professzionális környezetetbiztosítanak, ahol Ön és utasai hatékonyan és teljes biztonságban dolgozhatnak.