NYERESÉGTERMELŐ

A DAILY Euro 6 furgon – a legjobb partner a vállalati mérleg szolgálatában

Az Ön professzionális partnereként a DAILY Euro 6 hatékonyan segíti a nyereséges vállalati mérleget.
Mindenkor számíthat rá, hogy a DAILY Euro 6 gazdaságosan, alacsony üzemeltetési és karbantartási költségek (teljes birtoklási költségszint – Total Cost of Ownership; TCO) mellett végzi munkáját, amiről a DAILY modellekben valaha kínált legszínvonalasabb technikákkal, illetve ugyancsak professzionális szervizhálózatunkkal gondoskodunk – amely mindenkor az Ön rendelkezésére áll, járjon bármerre.

Akár 8 százalék üzemanyag-megtakarítás*

A kedvező üzemanyag-fogyasztás mindig is a DAILY fő erényei közé tartozott, a DAILY Euro 6 pedig még takarékosabbá vált. Változó turbinageometriájú turbófeltöltőjüknek köszönhetően a 100 kW (136 LE) és 132 kW (180 LE) közötti maximális teljesítményű motorok minden eddiginél gazdaságosabban üzemelhetnek és a DAILY Euro 6 EcoSwitch funkciója is továbbfejlesztett formában áll rendelkezésre.
Az új, intelligens EcoSwitch PRO a vezető minden külön beavatkozása nélkül illeszti a motor karakterisztikáját pontosan a sofőr igényeihez, a termelékenység kárára kötött kompromisszumok nélkül kínálva az üzemanyag-fogyasztás jelentős csökkentésének lehetőségét.
Az exkluzív IVECO Vezetési Stílus Kiértékelő Rendszer (IVECO Driving Style Evaluation System; DSE) nagyban segít vezetési stílusa fejlesztésében – mintha egy vezetéstechnikai oktató ülne Ön mellett. A vezetési stílustól függően jelentősen mérsékelhető az üzemanyag-fogyasztás.

Akár 12 százalékkal alacsonyabb karbantartási és javítási költségek**

A hosszú élettartamú, csekély kopású alkatrészek akár 50 ezer kilométerig is bővíthetik a karbantartási intervallumokat, további 20 százalék termelékeny üzemidőt „ajándékozva” Önnek az egyes szervizlátogatások között.
A továbbfejlesztett fékberendezés hatékonyabb és robusztusabb, mint valaha. Járjon bármerre, bátran hagyatkozhat specialista partnereink professzionális szervizhálózatára, amely mindvégig mozgásban tartja az Ön vállalkozását – mindenkor és mindenütt.

*A vele összevethető, Euro-5b+ minősítésű modellekhez viszonyítva és az Új Európai Menetciklus (Neuer Europäischer Fahrzyklus; NEFZ) szerint
** A vele összevethető, Euro-5b+ minősítésű modellekhez viszonyítva

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező