Fedélzeti hálózatba kapcsolhatóság

Tartsa vállalkozását hálózatba kapcsolva könnyen és hatékonyan!

Az IVECO DAILY E6 a hálózatba kapcsolhatóság új módját vezeti be: Önnek csak az okostelefonjára vagy táblagépére van szüksége, más további eszközre nem. Amint letöltötte a DAILY BUSINESS UP alkalmazást a készülékére, ez automatikusan Bluetooth-kapcsolatot létesít a járművel a DAB rádión keresztül: ettől kezdve az Ön készüléke teljes mértékben társítva van a rendszerrel, és közvetlenül kommunikál az Ön IVECO DAILY gépkocsijával, illetve annak motorjával.
Most már készen áll: ha a DAILY BUSINESS UP alkalmazást letöltötte a készülékére, csak indítsa be a motort, kapcsolja be a DAB rádiót, és Ön máris hálózatba van kapcsolva. Ön annak az előnyét élvezheti, hogy az alkalmazás kettős szerepet tud betölteni az Ön vállalkozása számára: Járművezető-támogatás és Üzletmenet-támogatás.

JÁRMŰVEZETŐTÁMOGATÁS

DAILY BUSINESS UP vezetéstechnikai oktatóként szolgálhat Önnek a vezetési stílust kiértékelő Driving Style Evaluation rendszer segítségével, navigátorként működhet a Sygic 3D professzionális navigációs rendszer révén, valamint segít növelni a hatékonyságot a mindennapos munka során, illetve biztosítja, hogy a haszonjárműve csúcsformában maradjon.

ÜZLETMENETTÁMOGATÁS

DAILY BUSINESS UP segít Önnek a munkafeladatok ütemezésében, és valós időben továbbítja az Ön naprakész utasításait a járművezetőknek. Ön úgy szervezheti meg a járművezetők útvonalát és megbízásait, hogy optimalizálja a járművek kihasználtságát, valamint hatékonyan irányítsa a flottáját, ami a vállalkozása hasznára válik.