Korlátlan sokoldalúság

Széles modellválaszték, hogy megfeleljen az Ön fuvarozási követelményeinek.

Az IVECO DAILY Euro 6 a rendelkezésre álló 8000 gyári változatával az iparág legsokoldalúbb és a legszélesebb modellválasztékot kínáló haszonjárműve. A DAILY az egyetlen furgon, amely 3,3-től 7 tonnáig terjedő össztömegű és 7,3-19,6 köbméteres rakterűváltozatokat vonultat fel. Végtelen sokoldalúságával az IVECO DAILY Euro 6 a küldetések széles változatosságát teszi lehetővé a sok megállással járó városi kiszállításoktól, mint például a csomagszállítás vagy a futárszolgálat, a nehezebb szállítási feladatokig, úgymint a bútorszállítás. Az IVECO DAILY Euro 6 a különböző tengelytávok, teljesítményszintek, raktérméretek, belső raktérmagasságok és terhelhetőségek kombinációiból eredő változataival a küldetések széles skálájának megfelel.

Az IVECO DAILY Euro 6 sokoldalúsága révén a furgonok könnyen személyre szabhatók és átalakíthatók például mentőautóvá vagy autómentővé.

Az IVECO DAILY Euro 6 modellekkel Ön hatékonyan, kis birtoklási költségekkel és a környezetet kímélve teljesítheti a küldetéseit, ami hozzájárul vállalkozása fenntarthatóságához.

 

Prospektus

 

 

VIDEÓK

 

 

FOTÓK

 

 

ALKALMAZÁS