INTELLIGENS TECHNIKA A MÉRSÉKELT ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS SZOLGÁLATÁBAN

Akár 8 százalék üzemanyag-megtakarítás az Euro 5 modellekhez viszonyítva az automatikusan működésbe lépő EcoSwitch PRO rendszernek köszönhetően és akár 12 százalékkal kisebb karbantartási és javítási költségek az igényes anyagválasztás eredményeképpen


A DAILY EURO 6 FURGON – HÁROM SZÁMADATBAN

7,319,6 m3

raktérfogat

3,37 t

megengedett össztömeg

több mint 8000

változat


VÁLASSZA AZ IGÉNYEINEK LEGMEGFELELŐBB DAILY MODELLT

és kérjen ajánlatot!

 

 


MEGNÖVELT RAKTÉR ÉS TEHERBÍRÁS

Még több hely árui számára akár 7,2 tonna össztömeggel és akár 19,6 köbméteres raktérrel – határtalan lehetőségek a lehető legmagasabb fokú takarékosságra.MINDIG KAPCSOLATBAN

A Daily Euro 6 a DAILY BUSINESS UP alkalmazás segítségével csatlakozik az Ön okostelefonjához, így segítve vezetési stílusa fejlesztését, amivel akár 15 százalékkal is mérsékelhető az üzemanyag-fogyasztás.


MINDENRE KÉSZEN ÁLL

kétféle üzemanyag, 6 teljesítménylépcső

Válassza a tevékenységéhez legjobban illő erőforrást, s a Daily Euro 6 mindenhová eljuttatja Önt. Az F1C 3,0 literes motor 136 és 205 LE közötti legnagyobb teljesítménnyel és 470 newtonméter maximális forgatónyomatékkal szolgál.

2,3 literes F1A motor maximális teljesítménye 116 és 156 LE között választható.


AZ EXTRAFELSZERELÉSEK ÉS A FELSZERELTSÉGI CSOMAGOK KIVÁLASZTÁSA

Konfigurálja Daily modelljét a tevékenységének legmegfelelőbb felszerelésekkel! Több mint 40 tételt kínálunk, amelyek különböző csomagokban segítenek Önnek az igényeinek legjobban megfelelő kialakítás összeállításában.


KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező