Minden feladatra kiválóak

IVECO középkategóriás tehergépkocsik

Széles az IVECO termékválasztéka a középkategóriában: városi, illetve regionális fuvarfeladatok ellátására egyaránt ideális választás az IVECO DAILY és az IVECO EUROCARGO, míg terepen történő munkavégzéshez a DAILY 4×4 vagy az EUROCARGO 4×4 változatát kínáljuk. Amennyiben fontos Önnek a környezettudatos üzemelés, akkor is jó helyen jár, hiszen mindkét típusunkat választhatja földgázüzemű járműként is.

Az IVECO járművek kiemelkedő minőségét és megbízhatóságát a fuvarozási szakma többször is elismerte már, hiszen az IVECO DAILY típust két alkalommal (2000 és 2015) választották az Év Kishaszonjárművének (International Van of The Year), míg az IVECO EUROCARGO szintén két ízben (1992 és 2016) nyerte el a rangos Év Tehergépkocsija (International Truck of the Year) díjat. Ennél jobb ajánlásra nincs is szükség!

IVECO DAILY

A sokoldalú munkatárs

Messze többet nyújt egy hagyományos furgonnál az IVECO DAILY, hiszen akár 7 tonna megengedett össztömeggel is rendelheti. Az ágazat legszélesebb választékát nyújtja ebben: a legnagyobb zárt áruszállítók rakterének térfogata 19,6 köbméter, míg az alvázas kivitelekre akár 6,19 méter hosszú felépítmény is építhető. Az IVECO DAILY E6 típus teher- és munkabírásával semmilyen más jármű nem tud versenyre kelni! Ez a típus úgy készül, hogy napról napra, évről évre ugyanazt a nagy teljesítményt nyújtsa Önnek, minden másnál hosszabb ideig. A motorok hatékonyan üzemelnek, hozzájárulva vállalkozása fenntarthatósági mutatóihoz. A kisebb teljes birtoklási költség hozzásegíti vállalkozását a megfelelő nyereség eléréséhez. Ezen túlmenően az IVECO a járművezetővel is törődik: a DAILY fülkéje minden korábbinál kényelmesebb és csendesebb, így a vezető könnyebben koncentrálhat munkájára.

IVECO DAILY NP – a környezetbarát munkatárs

Amennyiben nagy teljesítményű és nagy teherbírású, ám ugyanakkor környezetbarát módon működő járművet igényel, akkor a DAILY-család földgázüzemű kiviteleinél kedvezőbb lehetőséget nem talál. Az Euro VI normát teljesítő háromliteres motorja 136 lóerővel oldja meg a mindennapi feladatokat. Specifikációtól függően akár 7 tonna megengedett legnagyobb össztömeggel rendelhető. Ideális megoldás például akkor, ha városon belüli elosztófeladatokat lát el, kedvező környezeti jellemzők, kompakt méretek és figyelemreméltóan csendes üzemelés az ismérvei.

IVECO DAILY 4×4 – terepen legyőzhetetlen

Hihetetlen terepjáró képességekkel rendelkezik az új DAILY 4×4 modell, bármilyen emelkedőt megmászik, minden terepviszonnyal megbirkózik. Akár városon belüli építési feladatokra, akár komolyabb terepmunkára tervezi használni, megerősített alvázának masszívságában megbízhat. A jármű rendelhető fülke-alvázas vagy duplafülkés változatban 5,5 tonna megengedett össztömeggel.

IVECO EUROCARGO

Szereti a város

Amennyiben a 6,5 és 18 tonna közötti kategóriában szeretne társat találni, akkor az IVECO EUROCARGO termékcsalád tagjainál jobbat nem talál! Az EUROCARGO az ideális választás városi és regionális fuvarfeladatai ellátásához, kommunális feladatok elvégzésre vagy bármely egyéb küldetéshez. A járműveket a maximális biztonság érdekében a legkorszerűbb berendezésekkel láttuk el, így akár sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDWS), elektronikus menetstabilizáló (EPS), kibővített vészfékrendszer (AEBS) és adaptív sebességszabályozó (ACC) óvhatja a többi közlekedőt, vezetőjét, járművét és áruját. Az új EUROCARGO motorkínálata a 4,5 liter összlökettérfogatú, négyhengeres Tector 5, valamint 6,7 literes, hathengeres Tector 7 dízelmotorokból áll. A palettán hét teljesítményszint szerepel 160 és 320 lóerő között.

IVECO EUROCARGO NP – földgázüzem a fenntarthatóságért

Az új EUROCARGO Natural Power különösen a városokban mozog otthonosan, ahol a kis károsanyag-kibocsátásának köszönhetően a korlátozott forgalmú zónákba is behajthat. Csendes üzemelése tökéletessé teszi az esti és éjszakai munkavégzésre is. Mindezek mellett a jármű teljes élettartamára vetített birtoklási költségeit, ezen belül is az üzemanyagköltségeit jelentősen csökkentheti az EUROCARGO NP modellel. A 11–16 tonna megengedett össztömegű földgázüzemű járművet a 400 kilométer hatótávolság ideálissá teszi akár regionális elosztófeladatok elvégzésére is.

IVECO EUROCARGO 4×4 – terepre született

Terepen történő munkavégzésre született az IVECO EUROCARGO 4×4, amely állandó összkerékhajtással és 11,5–15 tonna megengedett össztömeggel elérhető. A jármű nappali vagy hosszú fülkével, normál tetőmagassággal rendelhető. A tartósságot szem előtt tartva különleges védelemmel láttuk el: acél lökhárítók, fényszóróvédő rácsok, hűtővédő és két behajtható fellépő óvja a terepen bekövetkező sérülések ellen. A Tector 7 motor 220, 250 és 280 lóerős kivitelben választható, ezekhez hatfokozatú manuális váltó társul. Az új EUROCARGO 4×4 első ízben immár akár Allison automatikus váltóval felszerelt kivitelben is elérhető. Jelentős szabad hasmagasságának és egyszerű kezelhetőségének köszönhetően városi munkaterületen és terepen is könnyedén manőverezhető az új EUROCARGO 4×4.

IVECO EUROCARGO – három fülketípussal a kényelemért és praktikumért

Az új EUROCARGO három különböző fülketípussal rendelhető, így az elosztófuvarozástól az építőiparig, a hűtött áruk fuvarozásától a városi kommunális feladatok ellátásáig mindenre az ideális megoldást kínálja.

  • Nappali fülke: tökéletes megoldás a mindennapos városi munkához és elosztófuvarozáshoz.
  • Hálófülke: normál vagy magas tetővel rendelhető, egy vagy akár két ágy is kérhető bele.
  • Duplafülke: a vezető mellett hat személy, valamint felszerelésük és szerszámaik fuvarozására készült normál tetőmagasságú fülke. Különösen alkalmas építőipari, illetve kommunális feladatok ellátáshoz.

Az IVECO középkategóriában kínált járműveiről és a járművek technikai hátteréről az alábbi oldalakon tudhat meg további információkat: