Kényelmes, mozgó iroda

 
Újradefiniálja a kényelem és az ergonómia fogalmait

Az új EUROCARGO fülkéjében az ergonómia és a kényelem a fontossági sorrendben az első helyen állnak. A kormánykerék gombjai segítségével mindig biztonságosan használhatja a járművezető a rádiót vagy a telefonkihangosítót. A vezető új, még ergonomikusabb kezelőszervekkel vezérelheti a légkondicionálót, a világítóberendezéseket és az automatizált vagy automatikus sebességváltót. Mindennek megvan a saját helye, kartávolságon belül: a fülkében még több a rakodóhely a tárgyak és a dokumentumok számára, speciális rekeszek várják a kártyákat a középkonzolon, a hátfalon pedig még egy sínes fogas is található – így mindig rendezett maradhat a kellemes légkört biztosító fülke.

A vezetőoldali konzolban két praktikus palack- és pohártartó, valamint egy 12 voltos csatlakozó kapott helyet, opcionálisan pedig akár sűrítettlevegő-csatlakozó is rendelhető.

Az új EUROCARGO egy teljes értékű mozgó iroda. A Mobil iroda nevű új tárolóegység 20 literes kapacitással bír, így a mindennapos tárgyak mellett egy laptop vagy táblagép is könnyedén elfér benne. LED-technikájú olvasólámpával és oldalsó tárolózsebekkel is rendelkezik újságok számára, valamint az elektronikus eszközök töltéséhez két USB-csatlakozóval. Ráadásul a felső szintjét felnyitva hasznos és kényelmes munkafelület alakítható ki a vezetőülésről közvetlenül elérhető helyen.

Az igényes hátfal- és mennyezetkárpitok, valamint a vezető- és utasülések színei kellemes környezetet teremtenek. Kívánságra az EUROCARGO egy új, kiemelkedő kényelmet nyújtó, légrugózású vezetőüléssel is rendelhető. Ez amellett, hogy számos állítási lehetőséget, jobb oldali kartámaszt és ülésfűtést is kínál, még szellőztethető ülőlappal is rendelkezik. Az új EUROCARGOminden szempontból gondoskodik a vezető tökéletes kényelméről.

Ezenkívül az optimalizált, alacsony motorsátor és az egyenes kialakítású műszerfal jóvoltából a fülke könnyű átjárhatóságot kínál, a vezető ugyanolyan kényelmesen kiszállhat akár a bal, akár a jobb oldalon is – így ideális bármilyen városi feladatra.