Hatékony partner bármilyen feladatra

Három különböző típusú fülkéjével az új EUROCARGO minden feladatra alkalmasAz elosztófuvarozástól az építőiparig, a hűtött áruktól a kommunális feladatokig:
Az új EUROCARGO a legsokoldalúbb jármű kategóriájában – s egyúttal a legkönnyebben felépítményezhető is. A nagy szakítószilárdságú acélból készülő alvázra 4265 és 10 175 milliméter közötti hosszúságú felépítmény építhető. A párhuzamos hossztartókat alkalmazó alvázat a teljes hosszon keresztmerevítők erősítik, az alváz kialakítása egyszerűsíti és így olcsóbbá teszi a felépítményezést.

Az új EUROCARGO három különböző fülketípust kínál, amelyek az adott feladathoz szabva kínálnak maximális komfortot.
– A nappali fülke képviseli a legjobb egyensúlyt a teljes járműhossz és a felépítmény hossza tekintetében, s különösen alkalmas a mindennapos városi munkára és az elosztófuvarozásra.
– A hálófülke elérhető normál vagy magas tetővel, az éjszakai szállást biztosító kabinban egy vagy két ágy kaphat helyet. Két megvilágított (kívülről és belülről egyaránt hozzáférhető) tároló nyújt 260 liternyi plusz tárolókapacitást táskák vagy szerszámok részére. A külső fedél távirányítással is nyitható.
– A duplafülkét (normál tetőmagassággal) az egész legénység, valamint felszerelésük és szerszámaik szállítására terveztük: a vezető mellett hat személynek kínál ülőhelyet, s különösen alkalmas építőipari alkalmazásra vagy kommunális feladatokra.

Összességében az új EUROCARGO 11 000 különböző gyári változatban rendelhető, ennyiféleképpen specifikálható a következő jellemzők alapján: két különböző hajtásképlet, 14 össztömeg és hét teljesítményszint, 12 sebességváltó, 15 tengelytávolság, valamint három különböző fülketípus két tetőmagassággal – mindez a felfüggesztések, hídáttételek, tengelyek és mellékhajtások széles választéka mellett.