Szolgáltatások

AZ ÚJ EUROCARGO NEM CSUPÁN EGY JÁRMŰ, SOKKAL TÖBB ANNÁL: EGY KOMPLETT SZÁLLÍTÁSI MEGOLDÁS, amely tökéletesen egyesíti a terméket és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat. Az IVECO szoros együttműködést folytat ügyfeleivel kiterjedt hálózatának köszönhetően. Az IVECO ismeri a szállítási iparág elvárásait és ügyfelei igényeit helyben szolgálja ki. Az IVECO márkaszervizei a gyártótól megszokott minőséget olyan szerelők szakértelmével kombinálják, akik mindenki másnál jobban ismerik az EUROCARGO modelleket.

elements
SZOLGÁLTATÁSOK
Az ELEMENTS karbantartási és szervizszerződések az ügyfél cégére szabott csomagokat kínálnak, amelyek garantálják, hogy a jármű mindig a lehető legjobb állapotban maradjon, és biztosítják, hogy az hosszan megőrizze értékét. A csomagokat az elvárásaik és a feladataik szerint válogathatják össze ügyfeleink, így biztosan az igényeikhez igazodó szolgáltatást kapnak.
ans
NONSTOP SEGÉLYSZOLGÁLAT
Telefonközpontunkban az összesen tíz nyelven beszélő kollégáink a nap 24 órájában, a hét minden napján segítenek ügyfeleinknek – kapcsolatba lépnek a legközelebbi márkaszervizünkkel, hogy a jármű mielőbb útnak indulhasson.
expert
SZAKÉRTŐI KÖZPONT
az IVECO járművek távoli segítségnyújtási centruma. Fejlett diagnosztikai és szervizberendezések garantálják a gyorsaságot és hatékonyságot még távoli segítségnyújtás esetén is.
genuine-parts
IVECO GENUINE PARTS
Az eredeti gyári alkatrészek hosszú távú védelmet biztosítanak az EUROCARGO modellek számára, segítségükkel az optimális teljesítmény és hatékonyság fenntartható. Az IVECO tudja, mennyire értékes az ügyfelei ideje. Éppen ezért rendelkezik az eredeti alkatrészek beszerzésére és terjesztésére szolgáló hatékony és korszerű rendszerrel, amely napközben és éjjel történő kiszállítással garantálja az európai márkaszervizek raktárainak automatikus utánpótlását.
accessories
Az IVECO ACCESORIES tartozékokkal személyre szabható jármű a technológia, a dizájn, a biztonság és a kényelem fokozását szolgáló termékek segítségével. A tartozékkatalógus széles választékában megtalálhatók a praktikus, a stílusos és a légellenállás szempontjából fontos kiegészítők.
merchandising
Az IVECO MERCHANDISING termékek széles körét kínálja mind munkához, mind kikapcsolódáshoz – a ruházattól és a kiegészítőktől a könnyű, közepes és nehéz haszonjárművek méretarányos modelljeiig. Megoszthatja az IVECO márka stílusát családjával és barátaival a www.ivecostore.com katalógusából böngészve.
capital
Az IVECO CAPITAL a pénzügyi szolgáltatásaink márkája, a BNP-Paribas Leasing Solutions vállalattal együttműködve pénzügyi szolgáltatások teljes körét, valamint járműbérletet és -lízing megoldásokat kínál. A szerződés tartalmazhatja a karbantartási és javítási költségeket, valamint a biztosítás és a kiterjesztett garancia díját. Az összes finanszírozási ajánlatunk az ügyfél igényeire szabható. Az IVECO CAPITAL segít az ügyfeleknek kiválasztani a cég gazdasági és pénzügyi helyzetének megfelelő pénzügyi terméket. További információért forduljon IVECO márkakereskedőjéhez.