EUROCARGO-tartozékok

Az EUROCARGO

Az IVECO haszongépjárművek tartozékainak széleskörű programja Önnek is különleges lehetőséget kínál járműve egyéni igényei szerinti és valóban egyedi kialakítására. Mindezeken túl fokozott menetkényelemmel, valamint különböző raktér-felszerelésekkel és aerodinamikai kialakításokkal növelheti járműve teljesítő- és nyereségtermelő képességét. A legújabb műszaki áttörések szintén Önre várnak, legyen szó kommunikációról, navigációról, biztonságról vagy fedélzeti szórakoztató rendszerekről (On-Board Entertainment). Növelje tovább IVECO járműve értékét és tegye még élvezetesebbé az úton töltött időt!

Az IVECO tartozékok a következő előnyöket kínálják

  • Személyre szóló kialakítás és fokozott teljesítőképesség egyszerűen felszerelhető külső karosszériaelemekkel
  • Elegancia és igényesség jellemezte belső elemek teszik kellemesebbé az Ön közvetlen környezetét
  • Biztonsági funkciók gondoskodnak a problémamentes utakról
  • Fokozott kényelem, nap mint nap megkönnyítve az úton töltött időt
  • Csúcstechnika a legmagasabb színvonalú infotainment-élmény szolgálatában

 

Tegye autóját az Ön személyes IVECO modelljévé – olyan igényes tartozékokkal, amelyek alapvetően megkönnyítik a munkás mindennapokat. Az IVECO Accessories exkluzív iPad-alkalmazással egyaránt kéznél lehet minden rendelkezésre álló tartozéktermék kínálata, illetve az azokhoz mellékelt dokumentáció. Közvetlenül és díjmentesen letölthető!

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező