Maradjon kapcsolatban menet közben is

IVECO UTP (Unified Telematics Platform, azaz egységes telematikai platform)A rendkívül gyorsan fejlődő informatikai eszközök korában a táblagépek, a navigációs rendszerek és az okostelefonok rendkívül gyorsan változnak, egyre rövidebb a termékek életciklusa. Ráadásul a mobileszközök megjelenésének és funkcionalitásának személyre szabhatósága is egyre fontosabbá válik. Éppen ezért az új EUROCARGO nem egy speciális interfészt kínál az összeköttetésre, hanem úgy alakították ki, hogy könnyedén és problémamentesen csatolható legyen hozzá a vezető által használni kívánt eszköz.

A műszerfalon a tervezők kialakítottak egy helyet, ahová a mobileszköz tartója rögzíthető.
Közvetlenül emellett két darab 5 voltos USB-csatlakozó is található az eszköz áramellátásának biztosítására.

Menet közben is összeköttetésben maradni azt jelenti, hogy a világgal való kommunikáció soha nem szakad meg. A modern mérce szerint ez a termelékenység egyik alapfeltétele, s így az EUROCARGO felkínálja ezt tulajdonosának.

Az opcionálisan elérhető IVECO UTP (Unified Telematics Platform, azaz egységes telematikai platform) telematikai modulnak köszönhetően az új EUROCARGO felkészült a különböző telematikai szolgáltatók rendszereinek fogadására:
– alap telematikai szolgáltatások (GPS pozicionálás, földrajzi határzónák /geofence/, üzemidő-számláló, tachográf-, fogyasztási- és a vezetési teljesítményre vonatkozó adatok továbbítása)
– személyre szabott telematikai szolgáltatások (fuvarkezelés, közlekedési információk, üzenetek, vezetési teljesítmény javítását célzó tanácsok).