A TÁVOLBAN IS OTTHON

Vadonatúj vezetőfülkéjével, kiemelkedő üzemanyag-takarékosságával, valamint fejlett műszaki és összeköttetési megoldásaival az új IVECO S-WAY tehergépkocsik teljes körű szállítási megoldást kínálnak. A típus arra született, hogy a gépkocsivezetők számára kiváló fedélzeti munkakörülményeket biztosítson, az üzemeltetőknek pedig a versenyképesség és a teljes birtoklási költség (TCO) tekintetében egyaránt meggyőző megoldást nyújtson.

Olyan teherautó, amilyet minden gépkocsivezető kívánna magának: a sofőrök igényei szerint kialakított új vezetőfülke igen tágas, miközben kényelmi felszerelések és fejlett technikák egész sorát kínálja – valóban az otthonunk a távolban is.

Az IVECO S-WAY száz százalékban hálózatba kapcsolt tehergépkocsi, amely új korszakot nyit a flottamenedzsment és a fedélzeti munkakörülmények terén. Fejlett összeköttetési megoldásai révén a vezető folyamatos kapcsolatban állhat flottamenedzserével, valamint az IVECO ügyféltámogató szakembereivel és márkakereskedői hálózatával, így soha nem maradhat magára út közben sem.

 

IVECO S-WAY. DRIVE THE NEW WAY

 

IVECO S-WAY

Kedvezőbb légellenállás és a stílus új szintje

Kedvezőbb légellenállás <br/>és a stílus új szintje

A teljes egészében új fejlesztésű fülkét még kedvezőbb légellenállási tulajdonságok jellemzik, ami akár további négy százalékkal javítja a típus eleve kiemelkedő üzemanyag-hatékonyságát.

Egészen az alapoktól újratervezték, hogy számos előnnyel szolgálhasson az ügyfelek számára  – az üzemanyag-megtakarítástól a kedvezőbb teljes birtoklási költségen át, egészen a fokozott biztonságig. A vezetőfülke külsejének minden egyes részletét a legnagyobb gondossággal vizsgálták át a tervezők, hogy a lehető legkisebbre csökkentsék légellenállását:

  • Az új tető harmonikusan simul a jármű elejének formáiba
  • Nagy sugár mentén lekerekített élekkel kiformált homlokfal és oldalsó szárnyelemek
  • Új, többrészes kialakítású lökhárító integrált légterelőidomokkal
  • Továbbfejlesztett aerodinamikai együttes és gumitoldású oldalküszöbök
  • Teljes egészében LED-technikájú fényszórók
  • A második lépcsőfokig lenyúló, új kialakítású ajtók
  • Integrált álló helyzeti légkondicionáló berendezés

Az IVECO S-WAY sorozatot kifejezetten a vezető igényeit figyelembe véve fejlesztették ki. Új tervezésű, megerősített szerkezetű fülkéje a kiemelkedő passzív biztonságot szolgálja. Az osztatlan oldalablakokkal és visszapillantó tükrökkel kidolgozott, új kialakítás jóval kedvezőbb közvetlen kilátást biztosít.

Színvonalasabb munka- és pihenési körülmények

Színvonalasabb munka- <br/>és pihenési körülmények

Az IVECO S-WAY fülke vezetőközpontú kialakítása tágas térkínálatával, kiemelkedő ergonómiájával és a funkcionalitást kényelemmel ötvöző, átgondoltan megtervezett elrendezésével első osztályú munka- és pihenési körülményeket biztosít.

Az új kialakítás tágas környezetet teremt a vezető körül, bőséges és átgondoltan elrendezett rakodóhelyekkel, kiváló ergonómiával és kényelmes, egyben funkcionális pihenőtérrel.

Az állítható ülést a vezető optimális magasságba és távolságra állíthatja be a multifunkciós kormánykerékről, amely igény szerint alul egyenesített karimával növelheti a lábteret.

kezelőelemek ergonomikus elrendezése biztosítja, hogy minden fontos funkció könnyen elérhető maradjon.

műszerfalat és a középkonzolt a kezelés kényelme és hatékonysága javítására tervezték át. Az új motorindító és -leállító (Start/Stop) gomb, valamint az integrált távirányítással ellátott, elektronikus kulcs aljzata pedig kényelmes helyen, a váltót vezérlő gombok közelében kapott helyet.

Az új információs és szórakoztató rendszer hangvezérlést, DAB-rádiót és navigációs térképeket kínál. A vezető a telefonja alkalmazásait az Apple Car Play segítségével tükrözheti az infotainment rendszer képernyőjére, vagyis a fedélzeten is zavartalanul folytathatja digitális életét.

A vezetőfülkében tágas rakodórekeszek kínálnak bőséges mennyiségű tárolóhelyet a vezető számára. Az ő maximális kényelmét szolgálja a hálórész új kialakítása. Új, szimmetrikus elrendezéssel, valamint átgondoltan elhelyezett rakodóhelyekkel, USB-csatlakozóval és kezelőelemekkel ötvözi a színvonalas funkcionalitást és a komfortot. Az új tervezésű tető jóvoltából nyugodtan kihúzhatja magát mindenki, a fülke közepén 2,15 méteres belmagasságot biztosít.

A légkondicionáló berendezéssel, illetve az integrált álló helyzeti fűtő- és légkondicionáló rendszerek minden időjárás esetén tökéletes belső klímát biztosítanak.

Az összeköttetés új világa

Az összeköttetés új világa
Az IVECO S-WAY útja immár a konnektivitás új világába vezet, amely hatékonyan segíti a logisztikai szolgáltatókat és a flottamenedzsereket optimalizálni járműveik üzemidejét, üzemanyag-fogyasztását, illetve a teljes birtoklási költséget. Emellett a gépkocsivezetőket a könnyű és hatékony munkában is támogatja, tovább javítva fedélzeti élet- és munkakörülményeiket, közérzetüket.

Az IVECO S-WAY összeköttetési megoldásai közvetlen kapcsolatot teremtenek az IVECO vezérlőközpontjával, és a jármű üzemidejének, illetve termelékenységének maximalizálása érdekében valós idejű adatokat szolgáltatnak. Az IVECO S-WAY összeköttetési megoldásai vezetőközpontúak – azért fejlesztették ki ezeket, hogy ő biztonságosan közlekedve, kényelmesen dolgozhasson.

Az új IVECO EASY alkalmazás megkönnyíti a vezető életét, ugyanis segítségével a fülke és a járműmenedzsment minden funkcióját mobileszközről is kezelheti. Mindezeken túl az alkalmazás segítségével elérhető a non-stop segélyszolgálat, de távdiagnosztikai és a vezetési stílust kiértékelő rendszer (Driving Style Evaluation) adatai is elérhetők.

Motorteljesítmény és fenntarthatóság

Motorteljesítmény és fenntarthatóság
Az IVECO S-WAY valamennyi alkalmazási területre Euro VI/d minősítésű dízelmotorok és földgázüzemű erőforrások széles palettájával szolgál.

A dízelmotorok háromféle összlökettérfogattal, a 330 és 570 LE közötti teljesítménytartományon, míg a földgázüzemű erőforrások kétféle összlökettérfogattal 340 és 460 lóerő között nyújtanak élenjáró teljesítményt.

ÜZEMANYAG-TAKARÉKOSSÁGI MŰSZAKI MEGOLDÁSOK

  • Az intelligens kipufogógáz-visszavezetés (Smart EGR) jóvoltából a befecskendezési idő optimalizálásával növelhető az égésfolyamat hatásfoka, illetve mérsékelhető az üzemanyag-fogyasztás
  • Az intelligens segédberendezések (Smart Engine Auxiliaries) megelőzik az energiapazarlást, amikor működésük éppen nem szükséges
  • Az alapjárati motorleállító (Anti-idling) funkció a hosszú alapjárati időszakokat elkerüli a motor automatikus leállításával

Az IVECO HI-CRUISE GPS előrelátó hajtásláncvezérlés egyesíti a kigurítás (eco-roll), az előrelátó sebességfokozat-kapcsolás, az előrelátó sebességszabályozás vezetőtámogató funkciókat a legújabb műholdas helymeghatározás és térképek biztosította előnyökkel.

A TERMÉSZETES ÚT

Az IVECO S-WAY NP maximálisan kihasználja a leginkább környezetkímélő üzemanyag kínálta előnyöket, javítja a légminőséget és mérsékeli a klímaváltozás hatásait. Az éjszakai kiszállítások során ideális csendes üzemmódban (Silent Mode) közlekedve mindössze 71dB(A) elhaladási zajával elért Piek Quiet Truck minősítésével pedig a csendesebb környezethez is hozzájárul. Az IVECO S-WAY NP is egy olyan kivételesen nagy, akár 1600 kilométeres hatótávolságú gázüzemű tehergépkocsi, amelyet kifejezetten nemzetközi távolsági fuvarozásra fejlesztettek ki.

 

 

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező