A TÁVOLBAN IS OTTHON

Vadonatúj vezetőfülkéjével, kiemelkedő üzemanyag-takarékosságával, valamint fejlett műszaki és összeköttetési megoldásaival az új IVECO S-WAY tehergépkocsik teljes körű szállítási megoldást kínálnak. A típus arra született, hogy a gépkocsivezetők számára kiváló fedélzeti munkakörülményeket biztosítson, az üzemeltetőknek pedig a versenyképesség és a teljes birtoklási költség (TCO) tekintetében egyaránt meggyőző megoldást nyújtson.

Olyan teherautó, amilyet minden gépkocsivezető kívánna magának: a sofőrök igényei szerint kialakított új vezetőfülke igen tágas, miközben kényelmi felszerelések és fejlett technikák egész sorát kínálja – valóban az otthonunk a távolban is.

Az IVECO S-WAY száz százalékban hálózatba kapcsolt tehergépkocsi, amely új korszakot nyit a flottamenedzsment és a fedélzeti munkakörülmények terén. Fejlett összeköttetési megoldásai révén a vezető folyamatos kapcsolatban állhat flottamenedzserével, valamint az IVECO ügyféltámogató szakembereivel és márkakereskedői hálózatával, így soha nem maradhat magára út közben sem.

 

IVECO S-WAY. DRIVE THE NEW WAY

 

IVECO S-WAY

Kedvezőbb légellenállás és a stílus új szintje

Kedvezőbb légellenállás <br/>és a stílus új szintje

A teljes egészében új fejlesztésű fülkét még kedvezőbb légellenállási tulajdonságok jellemzik, ami akár további négy százalékkal javítja a típus eleve kiemelkedő üzemanyag-hatékonyságát.

Egészen az alapoktól újratervezték, hogy számos előnnyel szolgálhasson az ügyfelek számára  – az üzemanyag-megtakarítástól a kedvezőbb teljes birtoklási költségen át, egészen a fokozott biztonságig. A vezetőfülke külsejének minden egyes részletét a legnagyobb gondossággal vizsgálták át a tervezők, hogy a lehető legkisebbre csökkentsék légellenállását:

  • Az új tető harmonikusan simul a jármű elejének formáiba
  • Nagy sugár mentén lekerekített élekkel kiformált homlokfal és oldalsó szárnyelemek
  • Új, többrészes kialakítású lökhárító integrált légterelőidomokkal
  • Továbbfejlesztett aerodinamikai együttes és gumitoldású oldalküszöbök
  • Teljes egészében LED-technikájú fényszórók
  • A második lépcsőfokig lenyúló, új kialakítású ajtók
  • Integrált álló helyzeti légkondicionáló berendezés

Az IVECO S-WAY sorozatot kifejezetten a vezető igényeit figyelembe véve fejlesztették ki. Új tervezésű, megerősített szerkezetű fülkéje a kiemelkedő passzív biztonságot szolgálja. Az osztatlan oldalablakokkal és visszapillantó tükrökkel kidolgozott, új kialakítás jóval kedvezőbb közvetlen kilátást biztosít.

Színvonalasabb munka- és pihenési körülmények

Színvonalasabb munka- <br/>és pihenési körülmények

Az IVECO S-WAY fülke vezetőközpontú kialakítása tágas térkínálatával, kiemelkedő ergonómiájával és a funkcionalitást kényelemmel ötvöző, átgondoltan megtervezett elrendezésével első osztályú munka- és pihenési körülményeket biztosít.

Az új kialakítás tágas környezetet teremt a vezető körül, bőséges és átgondoltan elrendezett rakodóhelyekkel, kiváló ergonómiával és kényelmes, egyben funkcionális pihenőtérrel.

Az állítható ülést a vezető optimális magasságba és távolságra állíthatja be a multifunkciós kormánykerékről, amely igény szerint alul egyenesített karimával növelheti a lábteret.

kezelőelemek ergonomikus elrendezése biztosítja, hogy minden fontos funkció könnyen elérhető maradjon.

műszerfalat és a középkonzolt a kezelés kényelme és hatékonysága javítására tervezték át. Az új motorindító és -leállító (Start/Stop) gomb, valamint az integrált távirányítással ellátott, elektronikus kulcs aljzata pedig kényelmes helyen, a váltót vezérlő gombok közelében kapott helyet.

Az új információs és szórakoztató rendszer hangvezérlést, DAB-rádiót és navigációs térképeket kínál. A vezető a telefonja alkalmazásait az Apple Car Play segítségével tükrözheti az infotainment rendszer képernyőjére, vagyis a fedélzeten is zavartalanul folytathatja digitális életét.

A vezetőfülkében tágas rakodórekeszek kínálnak bőséges mennyiségű tárolóhelyet a vezető számára. Az ő maximális kényelmét szolgálja a hálórész új kialakítása. Új, szimmetrikus elrendezéssel, valamint átgondoltan elhelyezett rakodóhelyekkel, USB-csatlakozóval és kezelőelemekkel ötvözi a színvonalas funkcionalitást és a komfortot. Az új tervezésű tető jóvoltából nyugodtan kihúzhatja magát mindenki, a fülke közepén 2,15 méteres belmagasságot biztosít.

A légkondicionáló berendezéssel, illetve az integrált álló helyzeti fűtő- és légkondicionáló rendszerek minden időjárás esetén tökéletes belső klímát biztosítanak.

Az összeköttetés új világa

Az összeköttetés új világa
Az IVECO S-WAY útja immár a konnektivitás új világába vezet, amely hatékonyan segíti a logisztikai szolgáltatókat és a flottamenedzsereket optimalizálni járműveik üzemidejét, üzemanyag-fogyasztását, illetve a teljes birtoklási költséget. Emellett a gépkocsivezetőket a könnyű és hatékony munkában is támogatja, tovább javítva fedélzeti élet- és munkakörülményeiket, közérzetüket.

Az IVECO S-WAY összeköttetési megoldásai közvetlen kapcsolatot teremtenek az IVECO vezérlőközpontjával, és a jármű üzemidejének, illetve termelékenységének maximalizálása érdekében valós idejű adatokat szolgáltatnak. Az IVECO S-WAY összeköttetési megoldásai vezetőközpontúak – azért fejlesztették ki ezeket, hogy ő biztonságosan közlekedve, kényelmesen dolgozhasson.

Az új IVECO EASY alkalmazás megkönnyíti a vezető életét, ugyanis segítségével a fülke és a járműmenedzsment minden funkcióját mobileszközről is kezelheti. Mindezeken túl az alkalmazás segítségével elérhető a non-stop segélyszolgálat, de távdiagnosztikai és a vezetési stílust kiértékelő rendszer (Driving Style Evaluation) adatai is elérhetők.

Motorteljesítmény és fenntarthatóság

Motorteljesítmény és fenntarthatóság
Az IVECO S-WAY valamennyi alkalmazási területre Euro VI/d minősítésű dízelmotorok és földgázüzemű erőforrások széles palettájával szolgál.

A dízelmotorok háromféle összlökettérfogattal, a 330 és 570 LE közötti teljesítménytartományon, míg a földgázüzemű erőforrások kétféle összlökettérfogattal 340 és 460 lóerő között nyújtanak élenjáró teljesítményt.

ÜZEMANYAG-TAKARÉKOSSÁGI MŰSZAKI MEGOLDÁSOK

  • Az intelligens kipufogógáz-visszavezetés (Smart EGR) jóvoltából a befecskendezési idő optimalizálásával növelhető az égésfolyamat hatásfoka, illetve mérsékelhető az üzemanyag-fogyasztás
  • Az intelligens segédberendezések (Smart Engine Auxiliaries) megelőzik az energiapazarlást, amikor működésük éppen nem szükséges
  • Az alapjárati motorleállító (Anti-idling) funkció a hosszú alapjárati időszakokat elkerüli a motor automatikus leállításával

Az IVECO HI-CRUISE GPS előrelátó hajtásláncvezérlés egyesíti a kigurítás (eco-roll), az előrelátó sebességfokozat-kapcsolás, az előrelátó sebességszabályozás vezetőtámogató funkciókat a legújabb műholdas helymeghatározás és térképek biztosította előnyökkel.

A TERMÉSZETES ÚT

Az IVECO S-WAY NP maximálisan kihasználja a leginkább környezetkímélő üzemanyag kínálta előnyöket, javítja a légminőséget és mérsékeli a klímaváltozás hatásait. Az éjszakai kiszállítások során ideális csendes üzemmódban (Silent Mode) közlekedve mindössze 71dB(A) elhaladási zajával elért Piek Quiet Truck minősítésével pedig a csendesebb környezethez is hozzájárul. Az IVECO S-WAY NP is egy olyan kivételesen nagy, akár 1600 kilométeres hatótávolságú gázüzemű tehergépkocsi, amelyet kifejezetten nemzetközi távolsági fuvarozásra fejlesztettek ki.

 

 

Rugalmas karbantartási csomagok az IVECO S-WAY modellekhez

 

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező