IVECO S-WAY NATURAL POWER
DRIVE THE NEW WAY

A Natural Power a lehető legmagasabb szintre emeli a legkisebb környezeti terhelésű üzemanyag kínálta előnyöket. Biometánnal üzemeltetve 95 százalékkal kisebb szén-dioxid-emisszióval mérsékli a klímaváltozás hatásait, 95 százalékkal kevesebb részecske és 90 százalékkal kevesebb nitrogén-dioxid (NO2) kibocsátásával. Kedvező, 71 decibeles Piek Quiet Truck minősítésével a csendesebb környezethez is hozzájárul.

A Natural Power LNG-változatát az akár 1600 kilométeres hatótávval kifejezetten a nemzetközi távolsági fuvarozásra fejlesztették ki. A fülke a járművezetők igényei jegyében született, immár új szintre emelve vezetési- és munkakörülményeiket, illetve pihenési lehetőségeiket.

Fejlett összeköttetési megoldásai révén a járművezetők mindenkor kapcsolatban állhatnak flottamenedzserükkel, márkakereskedőjükkel és az IVECO ügyféltámogató szakembereivel, így sohasem maradhatnak magukra út közben.

 

A LEGKISEBB KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS A CURSOR 9 ÉS A CURSOR 13 MOTOROKKAL

 

EGYEDI ÉS FUNKCIONÁLIS TERVEZÉS

Kedvezőbb légellenállás és a stílus új szintje

VEZESSEN STÍLUSOSAN!

Teljesen új fülke

Teljesen új fülke

A teljes egészében új fejlesztésű fülkét még kedvezőbb légellenállási tulajdonságok jellemzik, ami akár további négy százalékkal javítja a típus eleve kiemelkedő üzemanyag-hatékonyságát.

A vezetőfülke külsejének minden egyes részletét a legnagyobb gondossággal vizsgálták át a tervezők, hogy a lehető legkisebbre csökkentsék légellenállását.

Többrészes lökhárító

Többrészes lökhárító

Az újratervezett lökhárító műanyag és hibrid megoldások választékával alkalmazkodik az Ön konkrét fuvarfeladatának igényeihez. A többrészes lökhárító hatékonyan védi Önt és járművét, miközben – csupán a sérült rész cseréjével – javítási költséget is megtakarít.

Teljes-LED fényszórók

Teljes-LED fényszórók

Az új tervezésű teljes-LED fényszórók gondoskodnak a szükséges megvilágításról, a szélvédőre épített fényérzékelő pedig gyenge fényviszonyok közepette automatikusan kapcsolja fel a tompított világítást. A kanyarodófény és kanyarvilágítás funkciók kanyarodás közben javítják a látást.

 

ÉLJEN KÉNYELEMBEN

A pihenés új módja

TELJESEN ÚJ FÜLKE

Kényelmes élet

Kényelmes élet

Lazítson és érezze otthon magát az IVECO S-WAY modellekben!
Élvezze útja minden percét, a volán mögött és a fülke minden részében – a teljes egészében új tervezésű beltérben.

Prémium vezetési kényelem

Prémium vezetési kényelem

A teljes vezetőtér a még tágasabb térkínálat és a zavartalan kilátás jegyében született, s minden egyes részletét gondosan tanulmányozták, hogy útközben is teljes mértékben megfeleljen a járművezetők elvárásainak.

Minden a helyén

Minden a helyén

Az új, tágas fülkében ideálisan elhelyezett, öblös rekeszekkel maradéktalanul rendelkezésre állnak a szükséges tárolóhelyek. Az optimálisan kiformált felső polc tekintélyes, 250 literes tárolókapacitást kínál.

Pihenés, lazítás és alvás

Pihenés, lazítás és alvás

Az éjszakai zóna szimmetrikus elrendezését úgy alakították ki, hogy Ön mindenkor kényelemben élvezhesse éjszakai pihenését
Az egyrészes alsó ágy puhább és keményebb matraccal is választható.

Tökéletes fényben

Tökéletes fényben

Az S-WAY modelleket 100 százalékig teljes-LED technika jellemzi – kívül és belül egyaránt, beleértve a felső helyzetjelző fényeit is. Az új LED-világítás egyaránt tökéletes megvilágításról gondoskodik, úgy a fülkében, mint a biztonságos éjszakai vezetés szolgálatában az úton.

 

KIVÁLÓ HATÉKONYSÁGÚ MOTOROK

Erőteljes és hatékony

TERMÉSZETESEN ERŐS
Az IVECO S-WAY NP tisztább és csendesebb működésű földgázüzemű motorok széles palettájával kínál megoldást mindenfajta alkalmazásra.

CURSOR 9 FÖLDGÁZÜZEMŰ MOTOR
A Cursor 9 NP motor szállítási feladatok széles körére készült, a nagyvárositól a helyközi elosztófuvarozásig, a hulladékgyűjtéstől az építőipari alkalmazásokig. E 8,7 liter összlökettérfogatú erőforrás optimalizált, sztöchiometrikus égésfolyamata, valamint alacsony tömege mindenfajta üzemi körülmények között a lehető legmagasabb fokú üzemanyag- takarékosságról gondoskodik.

CURSOR 13 FÖLDGÁZÜZEMŰ MOTOR
A Cursor 13 motort 12,9 liter összlökettérfogatával, továbbfejlesztett égésfolyamatával és mérsékelt tömegével még a különösen nagy távolságú fuvarfeladatok során is a legintenzívebb üzemanyag-takarékosság jellemzi. Ez az erőforrás a legnehezebb alkalmazások teljesítmény- és forgatónyomaték- igényeinek is megfelel, emellett a nemzetközi fuvarozás követelményeinek jegyében született.

A LEGHOSSZABB SZERVIZINTERVALLUMOK
Az olajcsere-intervallumok még tovább, egészen 90 ezer kilométerig bővültek, a Cursor 13 erőforrás speci kus gázüzemi komponenseit pedig a karbantartási költségek minimálisra csökkentése jegyében dolgozták át.

EGYSZERŰ, KARBANTARTÁSMENTES KIPUFOGÓGÁZ-UTÁNKEZELŐ RENDSZER
A hosszirányú, kompakt és könnyű hármas hatású katalizátor hozzájárul a legszigorúbb károsanyag-kibocsátási előírások teljesítéséhez és egyúttal kis zajszintet biztosít. Ez a rendszer nem igényel adalékanyagokat, részecskeszűrőt és álló helyzeti regenerációs folyamatot, így karbantartási szükséglete is csekély. Kompakt méreteivel és az alváztartókon belüli elhelyezésével bőséges helyet biztosít a megnövelt üzemanyagtartályok, illetve olyan kiegészítő szerelvények, mint például a hűtőberendezés, a kriogén tartályok vagy a tárolóládák számára.

TOVÁBBI ÜZEMANYAG-TAKARÉKOSSÁGI FUNKCIÓK
• Az alapjárati motorleállítás funkció a hosszú alapjárati időszakokat megelőzve automatikusan leállítja a motort
• Az IVECO HI-CRUISE GPS előretekintő hajtásláncvezérlés
• Magas hatásfokú, 12 fokozatú HI-TRONIX automatizált sebességváltó
• IVECO ECO MODE PLUS és ECO FLEET a maximális üzemanyag-takarékosság szolgálatában

 

HATÉKONY TELJESÍTMÉNY

 

KATEGÓRIAVEZETŐ HATÓTÁVOK

Egy kombináció valamennyi feladathoz

KATEGÓRIAVEZETŐ HATÓTÁVOK

Az IVECO S-WAY NP különböző méretű és alakú üzemanyagtartályok széles palettáját kínálja: rövid vagy hosszú, jobb vagy bal oldalra szerelt kivitelek; csak LNG-tartályok, csak CNG-palackok vagy LNG-tartályok és CNG-palackok. Úgy választhatja ki a tartályokat és elrendezésüket az alváz mentén, hogy pontosan megfeleljenek az Ön fuvarfeladata konkrét követelményeinek.

 

S-WAY NP FÜLKE-ALVÁZAK

Az IVECO S-WAY NP két- és háromtengelyes fülke-alvázakat a valóban fenntartható szállítási megoldások jegyben tervezték a nagyvárosi és helyközi elosztófuvarozás, a hűtőfuvarozás, a hulladékgyűjtés, valamint az olyan városi építőipari alkalmazások céljaira, mint a betonszállítás, az anyag- és járműmozgatás vagy éppen a billencses alkalmazás.

 

MINDEN TERÜLET ELÉRHETŐ

Az IVECO S-WAY NP fülke-alvázak ideális megoldást kínálnak azon logisztikai szolgáltatásokra, amelyek a városközpontokban és a nagyforgalmú közlekedési útvonalak mentén tapasztalható légszennyezés egyre kritikusabb kérdésében érintettek. Csendes üzemmódjában a Piek Quiet Truck minősítés szerinti zajszintje mindössze 71dB(A). Halk üzemének, valamint rendkívül kicsi nitrogén-dioxid-(NO2) és részecske-kibocsátásának köszönhetően az IVECO S-WAY NP számára a legszigorúbb károsanyag- kibocsátási korlátozások jellemezte városközpontok, sűrűn lakott területek, illetve nagyforgalmú útvonalak is megközelíthetők – ahol akár éjjel-nappal is dolgozhat.

Biometánnal üzemeltetve az IVECO S-WAY NP a fosszilis eredetű energiahordozók nélküli és szén-dioxid-mentes szállítás leghatékonyabb módját kínálja itt és most.

 

MÉRCE A HŰTŐS SZÁLLÍTÁSBAN

Az IVECO S-WAY NP a piacon elérhető valamennyi új, gázolajmentes hűtéstechnikára felkészült, biometánnal üzemeltetve szén-dioxid-semleges megoldást kínál.

 

A LEGRUGALMASABB ÜZEMANYAGTARTÁLY-KONCEPCIÓ

Különböző típusú, alakú és méretű üzemanyagtartályok széles palettájáról válogathat, amelyeket igény szerint úgy kombinálhat, hogy pontosan megfeleljenek az Ön fuvarfeladatára.

 

 

MINDEN ALKALMAZÁSRA A MEGFELELŐ FÜLKE

Az IVECO S-WAY sorozatot kifejezetten a vezető igényeit figyelembe véve fejlesztették ki. Új tervezésű, megerősített szerkezetű fülkéje a kiemelkedő passzív biztonságot szolgálja. Az osztatlan oldalablakokkal és visszapillantó tükrökkel kidolgozott, új kialakítás jóval kedvezőbb közvetlen kilátást biztosít.

 

A VEZETŐ KÖRÉ TERVEZVE

AS hálófülke

AS hálófülke

Padlózat-tető távolság a fülke közepén (cm)

Magas tető: 215
Alacsony tető: 170

1 vagy 2 ágy

AT hálófülke

AT hálófülke

Padlózat-tető távolság a fülke közepén (cm)

Magas tető: 185
Alacsony tető: 125

1 vagy 2 ágy

AD rövid fülke alacsony tetővel

AD rövid fülke alacsony tetővel

Padlózat-tető távolság a fülke közepén (cm)

Alacsony tető: 125

 

 

 

 

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező