CNG- ÉS LNG-ÜZEMŰ TEHERGÉPKOCSIK HOSSZÚTÁVÚ UTAKRA

Az új földgázüzemű STRALIS NP tehergépkocsik annak jegyében születtek, hogy minden feladatra – műúton és alkalmanként építési területeken is – megfeleljenek. 460 lóerővel és akár 1600 kilométeres hatótávval e modellek csúcsteljesítményt kínálnak a távolsági fuvarozásban, miközben minden idők legalacsonyabb üzemanyag-fogyasztásának és a kategória leghosszabb szervizintervallumának köszönhetően a STRALIS NP révén Ön is döntő előnyre tehet szert vetélytársaival szemben.

 

 

 

STRALIS NP: KOMBINÁCIÓK
MINDEN FELADATRA

Teherautóját pontosan egyéni alkalmazásaira szabhatja.
Válassza ki az igényeinek legjobban megfelelő alvázkialakítást!

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező