A VÁSÁRLÁS UTÁN IS ÖN MELLETT ÁLLUNK

Mi az IVECO márkánál hosszú távú és fenntartható megoldásokat kínálunk. Ezért az Önnek nyújtott szolgáltatásaink nem érnek véget az új haszonjármű átadásával. Számos szolgáltatásunkkal a későbbiekben is folyamatosan támogatjuk Önt, és gondoskodunk arról, hogy a lehető legnagyobb termelékenységet érje el járműveivel. Mindegy, hogy mikor és miként van ránk szüksége – mi állunk az Ön rendelkezésére!

Teljes körű szolgáltatásaink rövid áttekintése:

IVECO TCO2 LIVE SZOLGÁLTATÁSOK
Az IVECO TCO2 Live programja több mint csupán egy gazdaságos ajánlat – ez egy ígéret: mindig professzionálisan támogatjuk ügyfeleinket a teljes birtoklási költség (TCO) csökkentésére irányuló törekvéseikben. Ezért az IVECO kidolgozott egy teljes körű intézkedéscsomagot a teljes birtoklási költség csökkentésére, amelyet most először többféle új, különlegesen összeállított szolgáltatás formájában kínálunk:

  • TCO2 Smart Report (flottairányítási kimutatás),
  • TCO2 Advising (üzemanyag-fogyasztással kapcsolatos tanácsadás),
  • TCO2 Driving (járművezető-továbbképzés).

Bizonyított hatékonyság: a TÜV Süd tesztelte és igazolta a TCO2 Live program hatásosságát:

A TCO2 Live programmal Ön akár 10 százalék üzemanyagot is megspórolhat! Itt megtekintheti a teljes TÜV-jelentést. Ha szeretne többet megtudni a TCO2 Live programról és ehhez kapcsolódóan az Ön vállalkozásának nyújtott előnyökről, kattintson ide!

ÜZEMIDŐ-GARANCIA
GARANTÁLTAN RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ JÁRMŰVEK

Az Üzemidő-garanciával Ön folyamatosan mozgásban maradhat: ha az Ön STRALIS járműve műszaki probléma miatt nem állna rendelkezésre a fuvarfeladat elvégzéséhez, akkor gondoskodunk arról, hogy a valamelyik IVECO Truck Station szervizbe való megérkezéstől számítva 24 órán belül elkészüljön a jármű javítása (a megérkezés időpontját be kell jelenteni az IVECO Customer Center ügyfélközpontnak).

Az Üzemidő-garanciát az új STRALIS XP szolgáltatáscsomagja szériában tartalmazza, de feltétel egy ELEMENTS 3XL-LIFE vagy 2XL-LIFE (**) egyéni javítási és karbantartási szerződés megkötése.

IVECO TRUCK STATION

AZ ÖN PARTNERE EGÉSZ EURÓPÁBAN

Aki STRALIS típust vezet, az soha sincs magára hagyva: az ügyfelek bízhatnak abban, hogy Európa minden fontosabb útvonalán találnak egy IVECO Truck Station szervizt.

Az IVECO Truck Station szervizek sokféle karbantartási és javítási szolgáltatást nyújtanak – többek között gyorsjavítást IVECO eredeti alkatrészekkel, pótkocsi-szervizelést, gumiabroncs-szervizelést, karosszériajavítást, AdBlue®-feltöltést és tehergépkocsi-mosást (***).

Ön nagyon könnyen megtudhatja, hogy hol található a legközelebbi Truck Station szerviz:

  • az Iveco On The Road alkalmazáson,
  • a Telematic Fleetvisor weboldalon,
  • és telefonon az IVECO ASSISTANCE NON-STOP éjjel-nappali segélyszolgálaton keresztül, valamint itt.

(*) Akár négy napig. (**) Akár négy évig. (***) Feltéve, hogy az adott szolgáltatás szerepel az Ön Truck Station szervizének kínálatában.

ELEMENTS SZERZŐDÉSEK

Az ELEMENTS üzletet jelent. Az üzlet pedig rugalmasságot jelent.

A megfelelő szolgáltatáscsomaggal pontosan azokat a karbantartási munkálatokat és garanciális szolgáltatásokat kínáljuk Önnek, amelyek tökéletesen illeszkednek az Ön vállalkozásához. A Karbantartás, Hajtáslánc, Extra hajtáslánc és Kopóalkatrészek csomagok a kiegészítő opciókkal együtt részletekbe menően az Ön egyedi igényeire szabhatók. Erről többet is megtudhat az ELEMENTS csomagok oldalán.

FLOTTAIRÁNYÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK​

Az IVECO által működtetett flottairányító program segítségével a flottaüzemeltetők az egyes járművek útvonalát és azok aktuális helyzetét a különösen jó elrendezésű FleetVisorTM weboldalon keresztül ellenőrizhetik. A kínált szolgáltatás különböző szerződési szintekkel áll rendelkezésre.

GUMIABRONCS-MENEDZSMENT

A helyes abroncsnyomás és a rendszeres karbantartás segít Önnek csökkenteni az üzemanyagköltségeit. A teljes körű gumiabroncs-menedzsment szolgáltatásunk a következőket kínálja Önnek: a gumiabroncsok alkalmazási területtől függő kiválasztása, beleértve az új, AAA minősítésű MICHELIN X® LINE™ Energy™ F, illetve D2 abroncsokat is hosszú távú fuvarozáshoz, teljes körű karbantartás, csere a modellsorozaton belül, kilométer-korlátozás nélküli segélyszolgálat gumiabroncs-probléma esetén.

​A szolgáltatások havi átalánydíj ellenében vehetők igénybe, amely beépíthető a jármű finanszírozásába. Ezáltal előre kiszámíthatók a gumiabroncs-menedzsment költségei.​