STRALIS ​TARTOZÉKOK

AZ ÚJ STRALIS

Az új STRALIS a legkorszerűbb színvonalat képviseli a nehéz-tehergépkocsik kategóriájában, és a termékek, illetve személyre szabott funkciók olyan csomagját kínálja, amely a fuvarozóvállalkozások termelékenységére és nyereségességére összpontosít.

A mérsékelt üzemanyag-fogyasztásának, károsanyag-kibocsátásának és teljes birtoklási költségének (TCO) köszönhetően igazi TCO2-BAJNOKNAK számító új STRALIS hajtásrendszerét a motortól a gumiabroncsokig teljesen átterveztük. Új az elektromos/elektronikus rendszere, az iparágban élenjárónak számító sebességváltója, a hátsó tengelye és a hátsó felfüggesztése.

A jármű kibővített funkcióival összhangban az IVECO Accessories a tartozékok új generációját kínálja, amelyeket kimondottan az Ön új STRALIS gépkocsijához fejlesztettünk ki, hogy a legjobb körülményeket biztosítsák Önnek a mindennapos munkájához, illetve a vezetési élményhez.

Kiváló minőségű, krómozott kiegészítőkkel javíthatja járműve stílusát, hogy személyes ízlésére formálja, illetve egyedivé tegye új STRALIS gépkocsiját, vagy különleges LED-es lámpakészletekkel fokozhatja a láthatóságát. A kiegészítő aktív és passzív biztonsági rendszerek segítenek Önt, az új STRALIS gépkocsiját és a rakományát jobban megvédeni, miközben a legfejlettebb technológiájú tartozékok szó szerint elhozzák a jövőt a fedélzetre. Végül, de nem utolsósorban Ön a fülkében töltött életét a lehető legtermelékenyebbé és legkényelmesebbé varázsoló tartozékok széles körű választékával egyedien alakíthatja ki új STRALIS gépkocsijának komfortját.

IVECO Accessories: termékek végtelen választéka. Részletek, amelyek megkülönböztetnek.

Csatlakozzon az új generációhoz! Közlekedjen úgy, mint egy világbajnok!