A LEGKISEBB TCO + CO2-KIBOCSÁTÁS = TCO2-BAJNOK

AZ ÚJ STRALIS XP: AKÁR 5,6 SZÁZALÉKKAL KISEBB TCO & AKÁR 11 SZÁZALÉKKAL KISEBB CO2-KIBOCSÁTÁS

EGY TCO-BAJNOK MINDEN FUVARFELADATRA

Aki egy igen kiélezett piacon tartósan versenyképes szeretne maradni, annak kulcsfontosságúak a kis üzemeltetési költségek és a hatékonyság növelése. Ezért az új STRALIS fejlesztésekor teljes mértékben az energiagazdálkodásra összpontosítottunk, és minden lényeges költségtényezőt a legalaposabban megvizsgáltunk – a beszerzési értéktől az üzemanyag-fogyasztáson és a karbantartáson át az üzemi élettartamig.

Az alábbi tényezők állnak a középpontban:​

hatékonyság – ezt az üzemanyag-megtakarítást elősegítő, alkalmazási területre szabott megoldások növelik (pl. Smart EGR),
előrelátó vezetés – a HI-CRUISE-rendszer biztosítja,
gördülési ellenállás – az energiatakarékos gumiabroncsoknak köszönhetően csökkent,
üzemanyag-fogyasztás optimalizálása – a segédberendezések intelligens vezérlése révén.

Az üzemanyag-fogyasztás a teljes birtoklási költség (TCO) és a teljes üzemeltetési költség különösen nagy részét teszi ki. Egy nehéz-tehergépkocsi esetében ez elérheti a 35-40 százalékot is. Az új STRALIS akár 11 százalékos üzemanyag-megtakarítást is lehetővé tesz, ami Önnek a további szolgáltatásainkkal együtt a teljes üzemeltetési költségek akár 5,6 százalékos csökkenését is jelentheti.

EGY CO2-BAJNOK MINDEN FUVARFELADATRA

Az új STRALIS esetében a gazdaságos és a környezetkímélő üzemelés kéz a kézben jár – ez minden IVECO termék sikerének a receptje.

Az IVECO által szabadalmaztatott HI-SCR kipufogógáz-utánkezelő rendszer könnyebb, kisebb, hatékonyabb és a karbantartás szempontjából is kedvezőbb, mint bármely más Euro VI-os megoldás. A HI-SCR ezáltal nemcsak a károsanyag-kibocsátást csökkenti, hanem az Ön költségeit is.

​Az új STRALIS üzemanyag-fogyasztásának minimalizálásához azonban az IVECO nemcsak a műszaki újításokra támaszkodik, hanem a gépkocsivezetőkre is.
A vezetési stílust kiértékelő rendszerünk (Driving Style Evaluation – DSE) beszédes információkat nyújt a vezetési stílusról és annak hatásairól, ezáltal egy hasznos eszköz az üzemanyag-hatékonyság javításához, valamint a CO2-kibocsátás jelentős csökkentéséhez. Ön egyszerre profitálhat a STRALIS XP modellhez kínált exkluzív DSE-rendszer használatából, valamint csökkentheti ezzel vállalkozása CO2-lábnyomát. ​