IVECO ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Egy haszonjármű alapvető célja az, hogy működőképes állapotban mindig úton legyen. Ez a cél – amely mellett az IVECO is elkötelezte magát – képezi ügyfélszolgálati politikánk alapját. Az összes IVECO szolgáltatást a finanszírozástól a karbantartáson és a segélyszolgálaton át a javításig úgy dolgoztuk ki, hogy maximalizálják a járművek rendelkezésre állását és ezáltal azok nyereségességét.

IVECO CAPITAL
Az IVECO CAPITAL az IVECO saját gyári hátterű finanszírozási szolgáltatása, amely a finanszírozási, lízingelési, járműbérlési és kiegészítő szolgáltatások teljes körű palettáját kínálja haszonjárművekhez. A finanszírozási csomag ezenkívül garanciakiterjesztést, javítási és karbantartási szolgáltatásokat, valamint különböző biztosításokat is magában foglalhat.*Minden finanszírozási megoldást az ügyfelek igényeire szabunk, és ezek használt járművekre, illetve járműátépítésekre éppúgy igénybe vehetők, mint új járművekre. Az IVECO CAPITAL professzionális tanácsadást is kínál ügyfeleinek, hogy azt a terméket választhassák, amelyik vállalkozásuk pénzügyi és adóügyi követelményeinek a lehető legjobban megfelel.IVECO márkakereskedőjétől bővebb tájékoztatást kaphat erről.

* Az ajánlatok és a termékek a helyi pénzügyi és könyvviteli előírásoktól függően országonként eltérhetnek.
 

IVECO ASSISTANCE NON-STOP – AZ ALKALMAZÁS​
Az IVECO NON-STOP egy új okostelefonos alkalmazás, amellyel segélynyújtás igényelhető. Önnek csupán az alvázszámot és a rendszámot kell megadnia. Majd egyetlen gombnyomással felhívhatja a segélyszolgálatot.
 
Az IVECO ÜGYFÉLSZOLGÁLAT azonnal kideríti a GPS-koordinátákat, meghatározza az Ön járművének helyét és értesíti a legközelebbi (illetve igény szerint a legmegfelelőbb) műhelyt. A javítási munkálatot lépésről lépésre felügyeljük: Ön folyamatosan értesítést kap a jármű állapotáról és a javítás előrehaladásáról.
 
IVECO EREDETI ALKATRÉSZEK
Az IVECO EREDETI ALKATRÉSZEKKEL Ön biztosíthatja új STRALIS járművének értéktartását. Továbbá megóvhatja járművét a nem tervezett leállásoktól, és garantálhatja a személyzet, illetve az áruk biztonságát. Az IVECO a STRALIS életciklusának minden szakaszához az új és felújított alkatrészek, javítókészletek és telematikai megoldások teljes körű választékát kínálja.Az IVECO egy Európa-szerte nyolc korszerű alkatrészraktárból álló hálózatot működtet: több mint 330 ezer négyzetméternyi területen 350 ezer cikkszámot kezelnek, ami éjjel-nappali kiszállítást tesz lehetővé.
 
IVECO FAN SHOP
Az IVECO FAN SHOP áruházban IVECO munka- és szabadidőruhák, írószerek, ajándéktárgyak és még sok minden más kapható. Azonnal megrendelheti ezeket – az Ön márkakereskedőjénél vagy az IVECO webáruházában a www.ivecostore.com weboldalon.