Az új STRALIS

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

Az új STRALIS új mércét állított fel a termelékenység és a nyereségesség terén. A legkorszerűbb technológiáknak, a nagy teljesítményű motoroknak és a személyre szabott szolgáltatásoknak köszönhetően minden alkalmazási területen a legnagyobb hatékonyságot és a legkisebb üzemanyag-fogyasztást nyújtja.
Az új STRALIS hajtásláncát a motortól a gumiabroncsokig teljesen továbbfejlesztettük. Az újfajta felépítésű elektromos rendszere mellett kategóriájának legjobb sebességváltójával, új hátsó felfüggesztésével és az előrelátó vezetést elősegítő legkorszerűbb GPS-es funkcióival tűnik ki.

Az új járműkoncepciót kiegészítve a TCO2 Live által a standardizált és nagysorozatú megoldások teljes körű csomagját kínáljuk, amely hozzájárul az Ön üzemeltetési költségeinek csökkentéséhez. Ebben az alábbi szolgáltatások támogatják Önt:

• TCO2 SMART REPORT – egy hetente elkészített, standardizált kimutatás a vezetési stílusról és az üzemanyag-fogyasztásról,
• TCO2 ADVISING – szaktanácsadási szolgáltatás az üzemanyag-fogyasztás optimalizálásához,
• TCO2 DRIVING – járművezető-továbbképzés a gazdaságos vezetéshez (opció),
• és az exkluzív Üzemidő-garancia (rendelkezésre állási garancia).

A különböző fuvarfeladatokhoz két modell áll rendelkezésre:

HOSSZÚ TÁVÚ FUVAROZÁS

Kifejezetten hosszú távú áruszállításra fejlesztettük ki az új STRALIS XP modellt, amely olyan üzemanyag-fogyasztást csökkentő megoldásokat kínál, mint a Smart EGR, az optimalizált hátsótengely-áttétel, az energiatakarékos gumiabroncsok és az új szolgáltatások. A modell ezenkívül a HI-CRUISE rendszert is tartalmazza, vagyis a GPS-adatokon alapuló sebességtartó automatikát, amely az útvonal elektronikus térképadatait is figyelembe véve intelligensen vezérli a jármű sebességét, a sebességváltót és az Eco-Roll szabadon gurító funkciót.

VÁROSI FUVAROZÁS

Az új STRALIS a megfelelő megoldás minden kommunális, helyi és városi szállítási feladatra. A modell a HI-STREET és a HI-ROAD fülkével tökéletes kényelmet nyújt rövid, illetve közepes távolságú utakhoz, valamint számos kis károsanyag-kibocsátású, nyomatékos motor különböző teljesítményszintű változatát kínálja.

VESZÉLYES ÁRUK FUVAROZÁSA

Az új STRALIS veszélyes áruk szállítására is tökéletesen alkalmas, mivel megfelelő műszaki megoldások csökkentik a saját tömegét, illetve teljesíti az ADR-előírások szigorú követelményeit. Ráadásul a HI-SCR-rendszerünk egy fontos előnyt is nyújt: mivel nincs szükség a részecskeszűrő aktív regenerálására és kipufogógáz hőmérséklete mérsékelt marad, a STRALIS zárt területen is bevethető: például repülőtereken, hajókon, alagutakban, finomítókban és üzemanyag-töltő állomásokon.

REGIONÁLIS FUVAROZÁS

A hatékonyságot javító tulajdonságainak köszönhetően, amelyek egyedileg a járműspecifikációhoz és a fuvarfeladat követelményeihez igazíthatók, az új STRALIS közepes távolságokon, regionális felhasználásban is kimagasló üzemanyag-megtakarítást ér el. A GPS-alapú HI-CRUISE-rendszer a STRALIS XP esetében szériafelszerelés, a STRALIS modellhez pedig opcionális​.

stralis

stralis