ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ÉS EREDETI ALKATRÉSZEK

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy hosszú távon is megőrizzük járműve értékét, teljesítményét és termelékenységét – s ezzel az Ön gondtalan munkáját.

Az IVECO választásával Ön máris a minőség mellett döntött, csakis az IVECO kínálja ugyanis minden testre szabott terméke és szolgáltatása esetében garantáltan a legjobb minőséget az Ön járműve, illetve fuvarfeladatai számára. Igény szerinti karbantartás, nagy igénybevételre készült alkatrészek és kiválóan képzett szakemberek gondoskodnak arról, hogy járműve folyamatosan munkára kész maradjon – bármerre is járjon.


LOGISZTIKA

Pontosan tudjuk, mennyire fontos a járművek állásidejének minimálisra csökkentése és a lehető leggyorsabb ismételt munkába állításuk.

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleinknek, minden egyes alkatrészünket hatékony és fejlett beszerzési, illetve értékesítési rendszerben kínáljuk.

Az 5 IVECO alapérték

Ellenőrzött folyamatok

 

 

Folyamatok

Az alapanyagokra és a gyártási folyamatokra vonatkozó minőségi követelmények

Az IVECO garantálja, hogy termékei és beszállítói az alkatrész-szállítói láncolat során mindvégig megfelelnek az alapanyagokra és a gyártási folyamatokra vonatkozó minőségi követelményeknek.

Minősített megbízhatóság

 

 

Megbízhatóság

Egyaránt a legszigorúbb minőségi vizsgálatok a konformitás, a robusztus konstrukció, a biztonság és a tartósság tekintetében

Az IVECO Eredeti Alkatrészek (IVECO Genuine Parts) pontosan az Ön járművéhez készülnek és a konformitás, a robusztus konstrukció, a biztonság és a tartósság szerint egyaránt a legszigorúbb minőségi ellenőrzéseken esnek át – élettartamuk így nő és hosszú távon nyújtanak jobb teljesítményt.

Fejlett logisztika

 

 

Logisztika

Folyamatos rendelkezésre állás vagy 24 órán belüli szállítás

Az IVECO garantálja az alkatrészek folyamatosan rendelkezésre állását vagy 24 órán belüli szállítását, valamint követhetőségüket a raktártól egészen a rendeltetési helyig.

Kiválóan képzett szerviz

 

 

Szerviz

Hosszú évek tapasztalatának köszönhetően kiváló szervizszolgáltatás

Az IVECO hivatalos szervizhálózata sokévi tapasztalata, rendszeres továbbképzése, diagnosztikai berendezései folyamatos frissítése és magas fokon specializálódott szerelői révén kiváló szervizszolgáltatást biztosít, az IVECO Assistance non-stop műszaki segélyszolgálat pedig útközben is az Ön rendelkezésére áll – a nap 24 órájában és heti hét napon át.

Teljes üzemeltetési költség

 

 

TCO

Csökkentse járműve teljes birtoklási költségét!

A karbantartási tervek optimalizálásának és az eredeti alkatrészek az IVECO Elements programjában kínált, különleges csomagjainak köszönhetően Ön is jelentősen mérsékelheti járműve teljes birtoklási költségét, miközben értékvesztését is csökkenti.

Költségkalkulátorunk segít Önnek abban, hogy az összes költségtényezőt átlássa, így megbízhatóbban becsülhesse meg az üzemeltetési költségeket.